Stiinta, fara galerie la Suceava

Galeria echipei Stiinta Bacau are interzis accesul in sala LPS la meciul de duminica. La fel ca la ultima partida directa jucata la Suceava, oficialii bacauni nu au rezervat bilete pentru suporteri, iar conducerea Universitatii nu mai este dispusa la concesii.

Suporterii suceveni vor detine monopolul in tribune la derby-ul Moldovei, dintre Universitatea Suceava si Stiinta Bacau. Asta pentru ca, desi aveau dreptul sa rezerve locuri pentru galerie, oaspetii nu au facut niciun demers in acest sens.

“Din informatiile primite de la Jandarmerie, am aflat ca galeria Bacaului se organizeaza pentru a face deplasarea la meciul de duminica. Vreau sa le comunic ca ar fi mai bine sa stea acasa pentru ca, conform articolului 28 din Regulamentul de Organizare si Desfasurare a activitatilor handbalistice, echipa oaspete trebuie sa adreseze o solicitare gazdelor cu 14 zile inainte de meci, in care sa fie asigurate bilete in cuantum de 10% din capacitatea salii. Mai sunt 3 zile pana la meci si nici pana acum nu am primit o solicitare in acest sens. In aceste conditii, bacauanii care vor veni la Suceava, vor face deplasarea degeaba. Anul trecut a fost aceeasi situatie si am lasat circa 30 de suporteri ai Stiintei sa intre in sala, dar de aceasta data nu vom mai face nicio concesie. Mai mult decat atat, biletele repartizate in acel sector le-am pus in vanzare, majoritatea fiind deja vandute”, a anuntat directorul de markenting al Universitatii Suceava, Bogdan Bulina.

Bacauanii s-au aratat foarte deranjati de tratamentul la care au fost supusi de fanii Universitatii pe parcursul ultimului meci direct desfasurat la Suceava. Managerul Stiintei, Dorel Sanie, a avertizat atunci ca in sala din Bacau n-o sa mai calce picior de suporter sucevean.

“Tot ce pot să vă spun că, de-acum înainte, cât voi mai fi eu la Bacău, în sala sporturilor de la noi n-o să mai calce picior de suporter sucevean la meciurile de handbal masculin. La meciurile cu ei se va intra cu buletinul, nu mai au ce căuta la partidele de pe terenul nostru” – Dorel Sanie, 2 mai 2010

COMENTARII:

Scrie un comentariu! la "Stiinta, fara galerie la Suceava"

Scrie un comentariu!

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*