Ştiinţa Bucureşti – CSM Suceava: 1-3

volei CSM Suceava

CSM Suceava s-a calificat la turneul semifinal din cadrul seriei de est a Diviziei A2 la volei masculin, dupa ce s-a impus sambata, cu scorul de 3-1, pe terenul Stiintei Bucuresti, in cel de-al doilea meci direct disputat de cele doua formatii in prima faza a play-off-ului. Plecata spre Capitala cu un ascendent moral dat de victoria din primul joc, diputat la Unirea, echipa antrenata de Victor Pancu si-a adjudecat primele doua seturi cu 25-21 si 25-20. In actul trei, Sasu si compania au condus cu 23-21, dar formatia bucuresteana a intors scorul pe final si a castigat setul cu 25-23. Setul patru avea sa fie si ultimul. Dupa ce au condus in permanenta la sapte-opt puncte diferenta, sucevenii au inchis setul la 25-20 si intalnirea cu scorul de 3-1.

A fost un meci destul de dificil, tinand cont ca am jucat intr-o sala neincalzita, la o temperatura de maxim 15 grade. Ma bucur ca baietii si-au dat interesul si ne-am calificat mai departe. De altfel, aceasta a fost si obiectivul nostru pentru acest sezon. Tinand cont de bugetele echipelor pe care le vom intalni la turneul semifinal, nu cred ca ne putem propune mai mult. In faza a doua a play-off-ului ramane sa dam mai mult credit tinerilor”, a declarat antrenorul suceavan Victor Pancu.

CSM Suceava a mizat in jocul de sambata pe urmatorii jucatori: Sasu, Giurca, Orasanu, Hutuleac, Pietraru, Gontariu, Mihut, Lupuleasa, Tanasa si Amariei.

Pe langa CSM Suceava, la turneul semifinal al Divizei A2 – seria de est, programat intre 8 si 10 aprilie, mai sunt calificate Stiinta Bacau si Steaua Bucuresti. Ultima calificata se va decide intre Dacia Buzau si Rapid Bucuresti, cele doua formatii fiind la egalitate dupa primele doua meciuri din play-off.

COMENTARII:

Scrie un comentariu! la "Ştiinţa Bucureşti – CSM Suceava: 1-3"

Scrie un comentariu!

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*