Ştiinţa – CSU Suceava: 40-26

CSU Suceava a ocupat locul 3 la Cupa Unirea. Ultimul meci disputat la turneul de la Calarasi a consemnat si cea mai drastica infrangere pentru echipa lui Razvan Bernicu, una la 14 goluri, scor 26-40 (13-20), suferita astazi in fata Stiintei Bacau.

Gruparea suceveana a tinut pasul cu vicecampioana en-titre doar in primele 12 minute de joc, la finalul carora “studentii” au condus pentru prima si ultima oara pe tabela de marcaj, dupa ce Olariu puncta pe contraatac pentru scorul de 8-7. Cu portarul Grigoras in mare forma intre buturi, bacauanii au pus insa treptat stapanire pe joc, iar pana in minutul 20 s-au distantat la patru lungimi, scor 13-9. Mai mult, din ce in ce mai eficenta in ofensiva, compartiment in care a excelat internationatul Ghita, trupa condusa de pe margine de Sorin Barza s-a distantat si mai mult pe finalul primei reprize, intrand la pauza cu un avantaj clar de 20-13.

Fara chef de joc, echipa antrenata de Razvan Bernicu a clacat cu totul in repriza secunda, jumatate a meciului in care bacauanii si-a permis sa faca si spectacol, in prim-plan fiind brazileanul Da Silva. Astfel, diferenta s-a majorat treptat la scorurile de 25-14, 31-18 si 40-24. In secvente de final, handbalistii sucevenii au mai punctat in alte doua randuri, Stiinta castigand in cele din urma cu 40-26.

CSU Suceava: Spiridon, V. Tcaciuc, Ilii – Petrea (5), Sandu (5), Eros (3), Balan (3), Burlacu (3), Olariu (2), Tarzioru (2), Bahan (2), Lazurca (1), I. Tcaciuc si Letu.

Stiinta Bacau: Grigoras – Ghită (10 goluri), Johannson (7), Bondar (5), Da Silva (5), Păunică (3), Ramba (3), Rotaru (2), Tărîtă (2), Cotinghiu (2), Fenici (1) si Celestin.

In final, Stiinta a terminat turneul de la Calarasi pe locul secund, in urma echipei gazda. De partea cealalta, CSU Suceava a incheiat Cupa Unirea pe locul al 3-lea, in fata lui Dinamo. De mentionat ca, la festivitatea de premiere, suceveanul Iulian Andrei (CSM Calarasi) a fost desemnat “cel mai bun portar” al acestui turneu.

COMENTARII:

Scrie un comentariu! la "Ştiinţa – CSU Suceava: 40-26"

Scrie un comentariu!

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*