Ştiinţa – CSU Suceava: 28-19

Stiinta-Bacau-CSU-Suceava

CSU Suceava a suferit una dintre cele mai drastice înfrângeri de la startul actualului sezon al Ligii Naţionale de handbal masculin, după ce a fost învinsă aseară, la o diferenţă de nouă goluri, scor 19-28, pe terenul Ştiinţei Bacău, într-un meci din cadrul primei etape a returului.

Trupa antrenată de Petru Ghervan şi Răzvan Bernicu a ţinut pasul cu rivalii moldavi de la Ştiinţa doar în primele zece minute de joc, încheiate cu un avantaj minim de partea băcăuanilor, scor 3-2. Spre jumătatea primei reprize, estonianul Johannson a dus scorul la 6-2, iar până în minutul 25 gazdele au mărit ecartul la şase goluri, după ce Păunică puncta pentru 12-6 şi obliga banca suceveană să solicite time-out. La reluarea jocului, în următoarele cinci minute, fiecare echipă a mai înscris câte un gol, pauza consemnând scorul de 13-7.

În debutul reprizei secunde, bosniacul Davidovic a redus handicapul la cinci lungimi, după ce a punctat pentru scorul de 15-10. Oaspeţii n-au găsit însă puterea să revină, trupa spaniolului Mateo Garralda distanţându-se treptat la 17-10, 20-11, pentru ca, în minutul 47, Vartic să ducă scorul la 23-12, aceasta fiind şi cea mai mare diferenţă de scor înregistrată între cele două echipe pe parcursul întâlnirii de ieri. În ultimele minute s-a jucat la trecerea timpului, Ştiinţa Bacău reuşind să se împună în cele din urmă la nouă goluri, în ceea ce odată era considerat derbyul Moldovei la handbal masculin. Scor final 28-19.

În urma înfrângerii de ieri, a noua de la startul actualului sezon, CSU Suceava a făcut din nou cunoştiinţă cu lanterna roşie a clasamentului.

Rezultatele etapei a XIV-a:

HC Odorhei – HC Vaslui: 29-26
Ştiinţa Bacău – CSU Suceava: 28-19
Poli Timişoara – Dinamo Bucureşti: 27-31
Pandurii Târgu Jiu – Potaissa Turda: 23-22
Steaua Bucureşti – Minaur Baia Mare: 22-28
HCM Constanţa – Dunărea Călăraşi (astăzi)
CSM Bucureşti a stat în această rundă.

În runda următoare, ultima programată în acest an în Liga Naţională, CSU Suceava la primi la sfârşitul săptămânii viitoare, în faţa propriilor suporteri, vizita revelaţiei CSM Bucureşti.

COMENTARII:

Scrie un comentariu! la "Ştiinţa – CSU Suceava: 28-19"

Scrie un comentariu!

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*