Stejarul – Bucovina: 24-18

Constantin Vlad

CSM Bucovina Suceava suferit prima infrangere de la startul actualului sezon al Diviziei Nationale de rugby, dupa ce a pierdut duminica dimineata, cu scorul de 18-24, pe terenul celor de la Stejarul Buzau.

Ultima in clasament inaintea rundei a IV-a, formatia buzoiana a intrat la pauza in avantaj, scor 12-8, dupa o prima repriza in care punctele sucevenilor au fost marcate de Octavian Scolobiuc, dintr-un eseu si o lovitura de pedeapsa. Chiar daca in partea secunda, oaspetii au culcat din nou balonul in terenul de tinta prin Bursuc, iar acelasi Scolobiuc si-a mai trecut in cont o transformare si o lovitura de pedeapsa, elevii lui Constantin Vlad au plecat din Crang doar cu bonusul defensiv, scor 18-24.

Ne intoarcem cu un gust amar de la Buzau. Nu ne asteptam sa pierdem acest meci. Am pierdut acolo unde n-a pierdut nimeni. Am condus in prima repriza, ne-am apropiat in cea de-a doua, dar am cedat inexplicabil pe final. Am facut foarte multe greseli tehnice, mai ales in aparare. Acolo este problema. S-a vazut asta si in meciul de la Arad”, a spus antrenorul sucevean Constantin Vlad.

Rezultatele etapei a IV-a:
CSM II Bucuresti – CSU Arad 76-3
RC Barlad – Stiinta Petrosani 44-0
Politehnica Iasi – CS Navodari 13-14
Stejarul Buzau – CSM Bucovina 24-18
Steaua II Bucuresti – RCM Galati (amanat)

In runda viitoare, CSM Bucovina Suceava va primi vizita liderului CSM II Bucuresti.

COMENTARII:

Scrie un comentariu! la "Stejarul – Bucovina: 24-18"

Scrie un comentariu!

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*