Ștefaniștii rămân în cursa pentru o medalie la ONSȘ

Echipa de volei masculin a Colegiului National “Stefan cel Mare” din Suceava s-a calificat la etapa nationala a Olimpiadei Nationale a Sportului Scolar – faza pe licee. Formatia coordonata de Adrian Cojocaru a intrat in lupta pentru medalii dupa ce a castigat faza regionala a competitiei, organizata in weekendul trecut, la Botosani. “Stefanistii” au castigat grupa din care au facut parte cu doua victorii in doua meciuri: 2-0 cu LPS Targu Neamt si 2-0 cu LT “Mihai Kogalniceanu” din Vaslui. In finala, voleibalistii suceveni s-au impus in fata gazdelor de la Colegiul “Mihai Eminescu” din Botosani, tot cu scorul de 2-0. Turneul final va avea loc in perioada 16-19 mai, la Bucuresti.

CN “Stefan cel Mare” a fost reprezentat de Vlad Buhu, Isidor Ghiorghiesi, Florin Palaghianu, Stefan Verciuc, Marius Borta, Tudor Streanga, Emanuel Croitor, Valentin Istrate si Vlad Streanga.

In aceasta luna, Colegiul National “Stefan cel Mare” din Suceava va mai participa la doua faze zonale ale ONSS, la baschet feminin – gimnaziu si la handbal feminin – liceu.

COMENTARII:

Scrie un comentariu! la "Ștefaniștii rămân în cursa pentru o medalie la ONSȘ"

Scrie un comentariu!

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*