Steaua, reprimita in Liga a IV-a

Steaua Dumbraveni a revenit pe tabloul Ligii a IV-a, cu doar cateva zile inainte de startul sezonului 2010/2011. Desi a retrogradat la finalul stagiunii trecute, gruparea din Dumbraveni a fost reprimita in competitia regina a fotbalului sucevean in locul nou-promovatei Arinul Dorna Arini, formatie care s-a retras in aceasta vara din campionat din pricina problemelor financiare.

In conditiile in care, tintarul jocurilor pentru viitorul sezon al Ligii a IV-a a fost stabilit inca de acum cateva saptamani, Steaua Dumbraveni va prelua implicit programul dupa care ar fi trebuit sa evolueze Arinul Dorna Arini. Astfel, in prima etapa a campionatului, “ros-albastrii” vor primi pe teren propriu vizita celor de la Raraul Campulung Moldovenesc, intr-un meci programat duminica, 8 august.

In cadrul sedintei de astazi a Biroului Executiv, AJF Suceava a aprobat partial si cererile formatiilor CS Gura Humorului si Raraul Campulung Moldovenesc de reducere a penalizarii de puncte cu care cele doua grupari ar fi trebuit sa inceapa noul sezon al Ligii a IV-a.

Astfel, dupa analiza situatiei existente, membrii Biroului Executiv au hotarat in unanimitate de voturi sa diminueze penalizarea gruparii humorene de la 15 la 8 puncte, in timp ce campulungenii vor lua startul in viitorul campionat cu o penalizare de doar 12 puncte, cu 13 lungimi mai mica decat cea prevazuta initial.

De asemenea, membrii AJF Suceava au decis astazi sa respinga solicitarile de inscriere in viitorul sezon al Ligii a IV-a inaintate de gruparile Turbo Forest Poiana Stampei si Scoala de Fotbal Radauti.

COMENTARII:

Scrie un comentariu! la "Steaua, reprimita in Liga a IV-a"

Scrie un comentariu!

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*