Steaua Dumbrăveni s-a retras

Incepand cu sezonul de primavara, Liga a IV-a va continua intr-un sistem cu doar 16 echipe, dupa ce gruparea Steaua Dumbraveni a decis, astazi, sa se retraga din campionat din pricina problemelor financiare.

Decizia clubului din Dumbraveni a fost oficializata printr-o adresa trimisa Asociatiei Judetene de Fotbal.

Noi am incercat sa le dam un termen de gandire celor din Dumbraveni, pentru ca retragerea lor din campionat este urmata implicit de sanctionarea clubului cu retragerea dreptului de promovare intr-o liga superioara pentru o perioada de trei ani, asa cum prevad noile regulamente ale federatiei. Cu toate acestea, in cursul zilei de astazi am fost informati ca echipa se retrage din pricina lipsei resurselor financiare”, a precizat presedintele Asociatiei Judetene de Fotbal Suceava, Aurel Daicu.

In schimb, formatia din Dumbraveni a primit acceptul forului judetean de a evolua din returul campionatului pe tabloul seriei a doua din cadrul Ligii a V-a, in locul formatiei Spicu Moara, exclusa din competitie pe parcursul turului. “Meciurile disputate de Steaua Dumbraveni vor avea caracter amical, rezultatele urmand sa nu fie contabilizate in clasament. Celor din Dumbraveni nu le ramane decat sa se inteleaga cu adversarii si sa achite baremul de arbitraj pentru aceste jocuri”, a precizat Aurel Daicu.

Steaua Dumbraveni este a doua echipa care se retrage din Liga a IV-a pe parcursul actualului sezon, dupa ce Danalis Zvoristea a declarat forfait competitiei inca din tur. Conform regulamentului, echipa din Dumbraveni va pierde toate meciurile ramase de disputat din returul Ligii a IV-a cu scorul de 0-3. Dupa disputarea primelor 18 etape din actuala stagiune, “ros-albastrii” ocupa locul 13 in clasament, cu 15 puncte acumulate.

COMENTARII:

Scrie un comentariu! la "Steaua Dumbrăveni s-a retras"

Scrie un comentariu!

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*