Steaua Bucureşti – CSU Suceava: 26-19

CSU Suceava n-a avut nicio sansa in fieful Stelei. Echipa antrenata de Adi Chirut si Iulian Andrei a cedat sambata, in fata gruparii bucurestene, cu 19-26, intr-un meci din etapa a II-a a Ligii Zimbrilor la handbal masculin.

Puternic intarita in pauza competitionala de vara, cand a reusit sa faca nu mai putin de 11 achizitii, Steaua pus repede stapanire pe joc, iar dupa primul sfert de ora conducea deja la patru goluri, dupa ce rusul Aslanian puncta pentru scorul de 6-2. Tabara suceveana a cerut time-out, dar, la reluarea jocului, universitarii nu s-au putut apropia la mai putin de doua reusite, gazdele, cu o aparare extrem de mobila intrand la pauza cu un avantaj de cinci goluri, scor 13-8. Pe fondul paradelor iranianului Babasafari, care a inchis vreme de 12 minute poarta gazdelor in repriza secunda, stelistii au dus scorul la o diferenta maxima de 13 goluri in minutul 52, cand Marius Stavrositu puncta pentru 25-12. De partea cealalta, oaspetii au primit spatii de manevra abia in ultimele sapte minute cand au inscris de tot atatea ori. Steaua – CSU Suceava a fost 26-19, la finalul unui meci in care universitarii au fost de recunoscut, au primit goluri foarte usor si s-au precipitat de multe ori pe faza de atac.

CSA Steaua Bucuresti: Stanescu, Babasafari, Merla – Aslanian (8 goluri), Vujic (7), Georgescu (4), Dascalu (2), Stavrositu (2), Becheru (1), Alin Rosu (1), Florea (1), Rapciuga, Johannson, Vegar, Ungureanu si Dimitrijevic.

CSU Suceava: C. Tcaciuc, Bobeica, Duman – Burlacu (4 goluri), Tirzioru (4), Ciubotariu (4), Petrea (2), Cotinghiu (2), Baican (1), I. Tcaciuc (1), Costea (1), Alexa, M. Sandu, Olariu si Potera.

Arată mai multe

Articole pe aceeași temă

Un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *