Steaua a câștigat la Suceava cu scorul de 102-0

Steaua a avut parte de un antrenament cu public, sambata, pe terenul bazei sportive Unirea din Suceava, unde s-a impus in fata gazdelor de la CSM Bucovina, cu un categoric scor de 102-0, la finalul unui meci in care gruparea bucuresteana a marcat nu mai putin de 16 eseuri, 11 dintre acestea transformate.

Clasamentul Grupei B: 1. Steaua Bucuresti 17p, 2. Universitatea Cluj 15p, 3. CSM Constanta 12p, 4. CSM Galati 5p, 5. CSM Bucovina Suceava 0p.

Intr-un alt meci al etapei a V-a din faza secunda a Ligii Nationale la rugby, RC Gura Humorului a infruntat pe teren propriu campioana en-titre Stiinta Baia Mare, in fata careia a pierdut, cu scorul de 9-83. Toate punctele gruparii humorene au fost marcate de Mihai Daraban, care a transformat trei lovituri de pedeapsa.

Clasamentul Grupei A: 1. Stiinta Baia Mare 20p, 2. Politehnica Iasi 15p, 3. RC Gura Humorului 5p, 4. Stiinta Petrosani 4p, 5. RC Barlad 1p.

In runda viitoare, CSM Bucovina Suceava va primi sambata vizita Universitatii Cluj, in timp ce RC Gura Humorului va intalni acasa formatia Politehnica Iasi.

Arată mai multe

Articole pe aceeași temă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *