Stau în joc de glezne

Unirea Slobozia moare, dar refuza sa semneze actul de capitulare.

Desi au anuntat in urma cu o saptamana ca se retrag din campionatul Ligii a II-a, iar intre timp au ramas fara jucatorii de baza, ialomitenii nu au depus pana astazi nicio hartie oficiala in acest sens la Federatia Romana de Fotbal, anuntand prin vocea presedintelui Constantin Prepelita ca se vor prezenta cu o echipa de juniori republicani la meciul de sambata, de pe teren propriu, cu Rapid CFR Suceava.

Informatia a fost confirmata si de suceveni care si-a facut preventiv rezervarile la un hotel din Slobozia. Daca meciul de sambata se joaca, rapidistii n-au de gand sa bata 400 de kilometri de pomana. Vor o victorie fara emotii in Baragan si au anuntat prin vocea antrenorului principal Bogdan Tudoreanu ca sunt pregatiti sa o obtina.

Chiar daca aceasta veste ne-a luat putin prin surprindere, avem timp sa ne organizam. Legimitarile jucatorilor sunt facute si suntem pregatiti sa jucam la Slobozia. Cu toate ca Balan si Sfrijan sunt in acest moment accidentati, nu-i nicio problema, avem cu cine sa-i inlocuim. Nu vom bate drumul degeaba. Este clar ca vrem cele trei puncte”, a declarat antrenorul Bogdan Tudoreanu.

Pe de alta parte, presedintele clubului sucevean, Dumitru Moldovan, are informatii ca oficialii Unirii Slobozia vor depune la Federatie cererea de retragere din campionat in cursul zilei de maine. Pana atunci, rapidistii raman in joc de glezne.

COMENTARII:

Scrie un comentariu! la "Stau în joc de glezne"

Scrie un comentariu!

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*