Start în pregătirea de vară

Csm Bucovina Suceava a inceput pregatirile de vara in vederea returului Diviziei Nationale de rugby.

Am stabilit programul de pregatire si obiectivele pentru retur, unde sper sa obtinem cat mai multe victorii si sa practicam un joc cat mai dinamic. Este greu sa ne gandim in acest an la promovare, pentru ca nu avem o echipa care sa faca fata in Super Liga. Sunt sigur ca in timp, putem reveni acolo, cu conditia sa nu mai pierdem jucatori. Anul trecut, am avut un tsunami in lot, cand ne-au plecat 18 jucatori, iar acum ma astept la replici”, a spus Constantin Vlad.

Tehnicianul a precizat ca se bazeaza pe intreg lotul cu care a abordat turul, singura absenta certa fiind veteranul Nichiforiuc, care s-a operat de curand de menisc si va lipsi pana la sfrasitul acestui an.

Csm Bucovina va reintra in focul meciurilor oficiale pe data de 7 august, odata cu restanta programata pe terenul gruparii Stiinta Petrosani. Pana atunci, tehnicianul Constantin Vlad interntioneaza sa perfecteze cel putin un joc de verificare. Pe data de 10 septembrie, gruparea suceveana va debuta in Cupa Romaniei, urmand ca, pe parcursul lunii octombrie, Flutur si compania sa participe la cele patru turnee ale Campionatului National de Rugby în sapte, ce vor avea loc la Iasi, Bârlad, Brasov si Buzau.

Dupa disputarea primelor opt runde din sezonul regulat al Diviziei Nationale, trupa lui Constantin Vlad ocupa locul 5 in clasament, cu 14 puncte acumulate, dar si cu un joc mai putin disputat.

COMENTARII:

Scrie un comentariu! la "Start în pregătirea de vară"

Scrie un comentariu!

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*