Start în Divizia A

După o pauză de aproape patru luni de zile echipa a doua a Universităţii Suceava reia jocurile oficiale. În prima etapă a Diviziei A, formaţia pregătită de Răzvan Bernicu joacă duminică pe terenul Politehnicii Iaşi.

După ce s-au întâlnit în două meciuri amicale pe parcursul lunii august, Universitatea II Suceava şi Politehnica Iaşi vor juca la sfârşitul acestei săptămâni în etapa inaugurală a Diviziei A de handbal masculin.

“Abordam cu incredere acest meci. Am avut doua amicale cu cei din Iasi si stim cam ce joaca. Pana la urma, niciun meci nu seamana cu altul si trebuie sa fim atenti. De la prima echipa nu cred ca va veni niciun jucator. Singurul incertitufine pentru meciul de la Iasi o reprezinta Negruseri, care a absentat in ultimele trei saptamani de la antrenamente din cauza unei probleme medicale”, a anuntat antrenorul Razvan Bernicu.

Tehnicianul Universitatii II Suceava va miza în noua ediţie de campionat în mare parte pe aceiaşi jucători ca şi în sezonul trecut. În vară de la Universitatea au plecat Poenari, Negru şi Bejan, toţi ajungând la Bistriţa. Pe de altă parte, clubul sucevean i-a înregimentat pe Beşliu de la Botoşani, Aldica de la Bistriţa şi Iriciuc, ultimul venit de la juniorii Liceului cu Program Sportiv din Suceava. Primul meci de pe teren propriu al Universitatii II Suceava este programat pe 29 septembrie, atunci când, în sala Lps, va veni formaţia Teleorman Alexandria.

COMENTARII:

Scrie un comentariu! la "Start în Divizia A"

Scrie un comentariu!

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*