Start lansat pentru LPS

LPS Suceava a debutat in forta in noul sezon al Campionatului National de handbal masculin destinat echipelor de juniori III. Grupa condusa de Petru Branduse a inregistrat patru victorii si un rezultat de egalitate in primul turneu din cadrul sezonului regulat, competitie desfasurata la finele saptamanii trecute la Botosani.

Formatia suceveana a iesit victorioasa din meciul de debut cu LPS Iasi, scor 19-18, iar apoi a avut parte de un adevarat galop de sanatate in compania juniorilor de la LPS Piatra Neamt, in fata carora s-a impus cu scorul de 30-3, la finalul unui joc in care nemtenii nu au reusit sa marcheze nici macar un gol pe parcursul primei reprize. Trupa condusa de profesorul Petru Branduse si-a trecut in cont alte doua victorii in intalnirile cu gazdele de la LPS Botosani, scor 35-19 si LPS Roman, scor 20-14, remizand in schimb in compania celor de la LPS Vaslui, scor 15-15, grupare cu care juniorii suceveni impart acum prima pozitie a clasamentului in Seria A.

Am avut parte de un debut foarte bun de campionat, desi ma asteptam la un inceput ceva mai greu, tinand cont de schimbarile survenite in echipa, dar si de pregatirea neuniforma din perioada vacantei de vara. Cu toate acestea, dând dovada de daruire, tinerii nostri handbalisti au reusit sa câstige patru jocuri si sa termine la egalitate cu echipa din Vaslui, împartind cu aceasta primul loc in seria A”, a declarat profesorul Petru Branduse dupa turneul de la Botosani.

LPS Suceava va miza in actualul sezon al Campionatului National destinat echipelor de juniori III pe urmatorul lot de jucatori: Eduard Duman, Florin Mihaescu, Lucian Bivol, Robert Spac – portari, Bogdan Plugariu, Andi Tofanel, Bogdan Cozorici, Iulian Cojan, Emil Solcan, Relu Chirila, Robert Alupoaie, Alexandru Cocos, Razvan Baciu, Catalin Antoneac, Sebastian Caldarus, Claudiu Prodan, Ionut Curca – jucatori de camp.

COMENTARII:

Scrie un comentariu! la "Start lansat pentru LPS"

Scrie un comentariu!

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*