Start în turneul „Patru Regiuni pentru Europa”

Turneul internațional “Patru Regiuni pentru Europa” este gata de start. Cea de-a XVIII-a ediție a competiției va debuta marti, pe stadionul Areni, și va aduna la start traditionalele selecționate din Suceava, Cernăuți, Schwaben (Germania) și Mayenne (Franța). Ca și anul trecut, se va juca după sistemul fiecare cu fiecare, de două ori, un meci urmand sa aiba o singura repriza de 35 de minute.

Programul turneului:

Marti:

ora 10.00: Suceava – Schwaben

ora 10.45: Cernăuți – Mayenne

ora 11.35: Suceava – Cernăuți

ora 12.20: Schwaben – Mayenne

ora 13.25: Mayenne – Suceava

ora 14.10: Cernăuți – Schwaben

Joi:

ora 09.30: Mayenne – Cernăuți

ora 10.15: Schwaben – Suceava

ora 11.05: Mayenne – Schwaben

ora 11.50: Cernăuți – Suceava

ora 12.55: Schwaben – Cernăuți

ora 13.40: Suceava – Mayenne

Antrenorii selecționatei sucevene, Bogdan Pantea și Marius Lup, au convocat 16 jucători pentru ediția din acest an a turneului, nouă de la ACS Juniorul și șapte de la LPS Suceava, este vorba de Sebastian Cozma, Alexandru Nistor, Denis Timoficiuc, Vasile Maganu, Ciprian Hostiuc, Sergiu Eremie, Ionică Popovici, Sandu Solcan, Leonard Pascar, Vlad Hreceniuc, David Toader, Marian Ilie, Andrei Varasciuc, Denis Solovăstru, Ştefan Socoliuc și Robert Ciornei. Marele absent din lotul sucevenilor este mijlocașul Sebastian Nechita, convocat în aceste zile la o acțiune a nationalei U17.

Avem o generație de 2003 cu jucători foarte talentați și suntem încrezători că putem lupta pentru trofeu”, a declarat pre­­­ședintele AJF Suceava, Ciprian Anton, care se afla pe banca selecționatei sucevene în 2011, când reprezentanta județului nostru a câștigat singurul său trofeu.

Ediția din acest an a Turneului “Patru Regiuni pentru Europa” este organizată de Consiliul Județean Su­ceava, în parteneriat cu Primăria Mu­­ni­cipiului Suceava, Asociația Ju­de­­țeană de Fotbal Suceava, Inspectoratul Şcolar Județean, Li­ceul cu Program Sportiv și Centrul Cultural Bucovina.

COMENTARII:

Scrie un comentariu! la "Start în turneul „Patru Regiuni pentru Europa”"

Scrie un comentariu!

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*