Stănescu: „Va fi derby! O să vedeți asta!”

Rudi Stanescu

Handbaliștii suceveni sunt priviți cu respect la Constanța. Președintele-jucător al dobrogenilor, Rudi Stănescu, a avut doar cuvinte de laudă la adresa universitarilor înaintea partidei programată sâmbătă, de la ora 11:00, în cadrul etapei a 16-a din Divizia A la handbal masculin.

„Va fi derby! O să vedeţi asta! Joacă locul 1 cu locul 2 şi nu ne va fi deloc uşor. Suceava a arătat şi în aceste meciuri din retur că ştie jocul, că este o echipă foarte bună şi că poate pune probleme, iar în amicalele pe care le-au jucat au avut nişte prestaţii mult peste aşteptări. Dacă mai punem la socoteală şi că ei îşi joacă ultima şansă la promovarea directă, vă imaginaţi ce iese. Avem nevoie de multă atenţie, de ajutorul suporterilor şi de continuitate în joc, dar una peste alta cred că vom câştiga, poate chiar mai clar decât în tur“, a declarat Rudi Stănescu pentru Observator de Constanța.

Derbyul HC Dobrogea Sud – CSU Suceava este transmis in direct de Neptun TV si va fi arbitrat de bucuresteanul Tiberiu Dobre si buzoianul Mihai Potarniche.

Programul complet al etapei a 16-a:

HC Dobrogea Sud – CSU Suceava
CSU Targoviste – HC Buzau
Atletico Alexandria – CSM II Bucuresti
Stiinta Bacau – GSIP Moreni
Cimentul Bicaz – Farul Constanta
CS Vicov Bucovina – LPS Piatra Neamt

In tur, HC Dobrogea Sud Constanta s-a impus la Suceava cu scorul 33-29.

Clasament sezonul 2015-2016

Despre autor

Daniel Vatamanu
Membru fondator al www.GazetaSV.ro | Redactor-prezentator la Intermedia TV Suceava.

COMENTARII:

Scrie un comentariu! la "Stănescu: „Va fi derby! O să vedeți asta!”"

Scrie un comentariu!

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*