Ștafetele sucevene s-au făcut remarcate la Campionatele Naționale de Poliatlon

Inotatorii suceveni s-au intors cu patru medalii de la Campionatul National de poliatlon pentru copii, competitie care a strans la sfarsitul saptamanii trecute, la bazinul din Bacau peste 500 de sportivi de la 61 de cluburi din intreaga tara.

Maria Moscaliuc si gemenele Amalia si Alexia Burlacu au cucerit doua medalii de argint cu stafeta (foto), in probele de 4 x 50 de metri liber si 4 x 50 de metri mixt la categoria 10 ani.La randul lor, Andrei Adrian si Ioan Verciuc, ambii de 10 ani, au obtinut doua medalii de bronz in probele de stafeta masculina.

In clasamentele individuale, Paula Boleacu a obtinut un loc 4 si un loc 5 in probele de 50 liber, respectiv 50 fluture, Maria Moscaliuc a terminat pe locul 4 la 200 liber si pe locul 7 in clasamentul general al fetelor de 10 ani, Andrei Andrian s-a clasat pe locul 7 la 50 spate si 200 liber, Amalia Burlacu a incheiat pe locul 8 la 50 bras, Stefan Troncin pe locul 9 la 50 fluture, Ioan Verciuc pe locul 10 la 50 metri bras, iar Alexia Burlacu a fost a 12-a la 50 metri liber.

Sunt foarte bucuros pentru ca rezultatele sunt exceptionale. Ne-am clasat in primii 10 sportivi din tara, desi pana acum de putine ori intram in primii 20-25. Si mai mult de atat, de foarte multe ori, al fost la mai putin jumatate de secunda de un loc pe podiumul de premiere”, a declarat antrenorul inotatorilor suceveni, Cezar Moscaliuc, care a tinut sa multumeasca conducerii Scolii Gimnaziale Nr. 3, conducerii LPS, domnului Catalin Bundus si Victoria 21 Gym si doamnei psiholog Irina Bodnariu.

Arată mai multe

Articole pe aceeași temă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *