„Săracii Diviziei Naţionale”

Situatia la echipa locala de rugby se inrautateste pe zi ce trece. Ca si cum restantele financiare nu ar fi fost suficiente, proiectul depus la Primarie pentru atragerea de fonduri nerambursabile a fost respins.

Primarul Ion Lungu a anuntat ca banii pentru rugby nu au fost inca repartizati, intrucat singurul proiect depus, cel al CSM Bucovina, nu a indeplinit conditiile necesare.

“A fost descalificata, nefiind eligibila, solicitarea celor de la rugby. Nu aveau documentatia in ordine. Ei trebuie sa faca dovada existentei a 10% din suma in extrasul de cont si nu au indeplinit aceasta cerinta. Vom repeta aceasta licitatie si pot depune alt proiect”, a anuntat primarul Ion Lungu.

Antrenorul echipei CSM Bucovina, Constantin Vlad, a precizat ca decizia luata de municipalitate este corecta. De multa vreme, in contul clubului nu exista niciun ban si din aceasta cauza nu s-a putut face dovada contributiei de 350 de milioane pe care clubul sucevean ar fi trebuit sa o asigure.

“Sunt foarte suparat pe situatie, nu pe cineva anume. Este normal ca primarul si consilierii sa respecte legea. Noi nu am putut insa sa facem un program complet de pregatire, am mers la Tiraspol pentru ca ne-a imprumutat un fost jucator, iar acum nu avem bani nici sa ne deplasam la Constanta pentru Campionatul de rugby in 7. In plus mai avem datorii catre jucatori de anul trecut, sunt patru jocuri pe care nu le-am premiat. Eu incerc in continuare sa ne indeplinim obiectivul, sau chiar sa il depasim, insa m-am saturat ca de atatia ani de zile sa tot fim saracii Diviziei Nationale”, a declarat antrenorul Constantin Vlad.

Pe langa rugby, primarul Ion Lungu a anuntat ca nu a fost eligibil nici proiectul depus de teatru la capitolul cultura.

COMENTARII:

Scrie un comentariu! la "„Săracii Diviziei Naţionale”"

Scrie un comentariu!

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*