Săptămâna decisivă

Următoarele zile vor fi decisive pentru viitorul voleiului sucevean. CSMU LPS Suceava şi CSM Bucureşti se vor întâlni miercuri şi joi în cadrul barajului pentru menţinerea în Divizia A1. Cu două victorii trupa lui Victor Pancu va rămâne în primul eşalon, iar în caz de egalitate cele două formaţii se vor duela şi duminică, la Bucureşti.

Sucevenii abordează cu moralul ridicat dubla-confruntare cu echipa lui Lucian Huţuleac, după ce săptămâna trecută au câştigat cinci seturi chiar în fieful bucureştenilor. De altfel, după partidele din capitală oficialii grupării locale au primit felicitări de la majoritatea grupărilor din Divizia A1. Antrenorul Victor Pancu împreună cu jucătorii săi fac apel către iubitorii sportului din Suceava să vină în număr cât mai mare la sala “Unirea” pentru a-şi încuraja favoriţii.

“Băieţii sunt conştienţi că oaspeţii vor avea altă abordare faţă de meciurile de săptămâna trecută. Presiunea este foarte mare, dar trebuie să fim lucizi şi să greşim cât mai puţin. Sperăm să avem parte de o atmosferă cât mai frumoasă în sală, mai ales că jucatorii s-au simţit singuri în ultima perioadă”, a declarat antrenorul Victor Pancu.

Iniţial, pentru cele două partide a fost delegat un arbitru din Bucureşti, însă, la solicitarea gazdelor, federaţia a revenit asupra acestei decizii. Singurul jucător sucevean care acuză probleme înaintea dublei cu CSM Bucureşti este Liviu Rîpeanu. Coordonatorul formaţiei locale de volei s-a accidentat la mână în meciul de vineri, iar sâmbătă a fost nevoit să joace cu o mănuşă. Meciurile dintre CSMU LPS Suceava şi CSM Bucureşti sunt programate miercuri de la ora 18:00 şi joi, de la ora 14:00, în sala “Unirea”.

Foto: Alex Drăgan

COMENTARII:

Scrie un comentariu! la "Săptămâna decisivă"

Scrie un comentariu!

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*