Spre Cipru, via Ploieşti

Universitatea Suceava da startul in etapa a 15-a din Liga Nationala. Echipa antrenata de Razvan Bernicu joaca maine, de la orele 18.00, in fieful celor de la Csm Ploiesti, intr-un meci programat in sala din Stejnic.

Chiar daca evolueaza impotriva penultimei clasate, “studentii” abordeaza cu destula prudenta confruntarea de maine, mai ales ca, in actualul sezon, prahovenii s-au dovedit redutabili pe teren propriu, acolo unde au facut si doua victime de marca, invingand atat Stiinta Bacau, cat si HC Odorhei. “Ne asteapta un meci greu, ploiestenii joaca acasa, intr-o sala mai altfel, de unde recent a plecat invinsa si Odorheiul. In plus, s-au mai intarit odata cu aducerea lui Dinescu. Trebuie sa fim atenti. Exista o oarecare stare de oboseala in randul jucatorilor, dar ma bucur ca nu mai avem probleme de lot. Speram sa trecem cu bine si peste acest joc pentru a aborda cum trebuie partida din Cipru”, a declarat Razvan Bernicu.

Tehnicianul sucevean a deplasat in Prahova un lot de 16 jucatori, in care se regaseste si Cantec, revenit dupa accidentarea de la Turda. Acesta l-a inlocuit in lotul pentru dubla cu Ploiesti si Strovolos pe Mihai Sandu.

Jocul de maine dintre Csm Ploiesti si Universitatea va fi condus de brigada gorjeana de arbitri Draganescu / Eremia, observator delegat din partea federatiei fiind Alin Carligeanu. In meciul tur, disputat la inceputul lunii octombrie, echipa suceveana s-a impus in sala Lps, in fata celor de la Csm Ploiesti, cu scorul de 33-29.

Dupa partida de la Ploiesti, “studentii” vor mai poposi in zona pana vineri dupa-amiaza, cand vor decola spre Nicosia, unde sambata seara, cu incepere de la orele 18.00, este programata mansa retur cu Spe Strovolos.

COMENTARII:

Scrie un comentariu! la "Spre Cipru, via Ploieşti"

Scrie un comentariu!

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*