Sportul – Rapid se rejoacă

Rapid Suceava continua sa fie bataie de joc a Federatiei Romane de Fotbal si a acolitilor lui Mircea Sandu. Ca la noi, la nimeni. In vreme ce majoritatea echipelor sunt de mult in vacanta, iar altele au demarat deja pregatirile pentru viitorul sezon, formatia “ceferista” nu si-a incheiat inca socotelile cu editia de campionat 2012/2013. Astfel, dupa indelungi tergiversari, Comisia de Recurs, ultima instanta de la Casa Fotbalului, a decis in sedinta de astazi dupa-amiaza, sa respinga recursul formulat de clubul Rapid Suceava la hotararea de rejucare a partidei cu Sportul Studentesc, contand pentru penultima etapa a Ligii a II-a. Gruparea suceveana trebuie sa primeasca maine motivarea respingerii recursului, iar apoi Departamentul de Competitii sa stabileasca data la care se va disputa meciul.

Oficialii “ceferisti” nu sunt de acord nici in ruptul capului cu rejucarea meciului cu Sportul si spun ca sunt gata sa ajunga pana la Tribunalul de Arbitraj Sportiv de la Lausanne pentru a-si cauta dreptatea. “Inca ne mai gandim daca ne prezentam la meci sau daca mergem la TAS”, a declarat antrenorul Bogdan Tudoreanu.

In cadrul aceiasi sedinte, Comisia de Recurs a decis sa pastreze hotararea prin care clubul Sportul Studentesc este obligat la plata sumei de 9.473 lei, reprezentând cheltuielile de deplasare la Bucuresti, cazare si masa pe care echipa Rapid le-a suportat la data de 30 mai, cand a fost programat pentru prima oara meciul.

In conditiile in care va fi disputa cel mai probabil saptamana viitoare, meciul Sportul Studentesc – Rapid CFR Suceava are toate sansele sa intre in istoria fotbalului romanesc drept cel mai lung meci. Astfel, jocul a fost programat initial pe data de 30 mai, apoi a fost anulat pentru neplata baremurilor de arbitraj de catre clubul Sportul Studentesc, reprogramat apoi in pripa pentru 8 iunie, iar pana astazi dupa-amiaza toata tarasenia a fost pasata de la o comisie la alta la sediul FRF.

Exit mobile version