Sportul – Rapid se rejoacă

Rapid Suceava continua sa fie bataie de joc a Federatiei Romane de Fotbal si a acolitilor lui Mircea Sandu. Ca la noi, la nimeni. In vreme ce majoritatea echipelor sunt de mult in vacanta, iar altele au demarat deja pregatirile pentru viitorul sezon, formatia “ceferista” nu si-a incheiat inca socotelile cu editia de campionat 2012/2013. Astfel, dupa indelungi tergiversari, Comisia de Recurs, ultima instanta de la Casa Fotbalului, a decis in sedinta de astazi dupa-amiaza, sa respinga recursul formulat de clubul Rapid Suceava la hotararea de rejucare a partidei cu Sportul Studentesc, contand pentru penultima etapa a Ligii a II-a. Gruparea suceveana trebuie sa primeasca maine motivarea respingerii recursului, iar apoi Departamentul de Competitii sa stabileasca data la care se va disputa meciul.

Oficialii “ceferisti” nu sunt de acord nici in ruptul capului cu rejucarea meciului cu Sportul si spun ca sunt gata sa ajunga pana la Tribunalul de Arbitraj Sportiv de la Lausanne pentru a-si cauta dreptatea. “Inca ne mai gandim daca ne prezentam la meci sau daca mergem la TAS”, a declarat antrenorul Bogdan Tudoreanu.

In cadrul aceiasi sedinte, Comisia de Recurs a decis sa pastreze hotararea prin care clubul Sportul Studentesc este obligat la plata sumei de 9.473 lei, reprezentând cheltuielile de deplasare la Bucuresti, cazare si masa pe care echipa Rapid le-a suportat la data de 30 mai, cand a fost programat pentru prima oara meciul.

In conditiile in care va fi disputa cel mai probabil saptamana viitoare, meciul Sportul Studentesc – Rapid CFR Suceava are toate sansele sa intre in istoria fotbalului romanesc drept cel mai lung meci. Astfel, jocul a fost programat initial pe data de 30 mai, apoi a fost anulat pentru neplata baremurilor de arbitraj de catre clubul Sportul Studentesc, reprogramat apoi in pripa pentru 8 iunie, iar pana astazi dupa-amiaza toata tarasenia a fost pasata de la o comisie la alta la sediul FRF.

Arată mai multe

Articole pe aceeași temă

7 Comentarii

  1. Incredibil !!! inadmisibil !!! nu se poate asa ceva…. , nu imi gasesc cuvintele potrivite pentru a posta un comentariu. STUPEFIAT !!

  2. pentru presedintele gabi clim,va rog nu va lasati furati de mafia lui nemernicul de sandu ,mergeti va rog din suflet la tribunalul sportiv de la losane,nu va prezentati la meci

  3. faceti tot posibilul si amanati meciul pana la toamna ! cum sa joci cand mai ai 9 jucatori sub contract si fara portari ? trebuie facut cat mai repede un apel catre FRF si de demonstrat ca nu mai aveti jucatori sub contract ! asta trebuie facut pana programeaza ei meciul cat mai repede ! ce sanse aveti daca nu ai portar ? cheltuiti bani aiurea cu deplasarea !sunt bataia de ras a frf si lui siman !DACA AVEAU CONDUCERE BUNA RAPIDISTII AR FACE TOT POSIBILUL SI AR AMANA MECIUL CA SA AVETI MACAR 11 JUCATORI SI UN PORTAR IAR DACA AVEM CONDUCATORI PAPA LAPTE NE REGULEAZA TOTI !

  4. “Inca ne mai gandim daca ne prezentam la meci sau daca mergem la TAS” aici nu e nimic de gandit daca va prezentati o sa o luati pe la spate iar la Tribunalul de Arbitraj Sportiv de la Lausanne daca mergeti cu regulamentul in fata lor o sa va de-a dreptate cu toate ca si acolo au legaturi cei de la frf

  5. meciul se joaca pe 26 iunie ora 18 ! BAFTA RAPID ! POATE PUTEM TRANSFERA PANA ATUNCI JUCATORII CEI MAI BUNI DE LA SPORTING LA RAPID ! SI ASA SE AUDE CA VOR SA FACA O ECHIPA IAR ACUM DACA VOR POT SA SE AJUTE UNII PE ALTII ! DAR NU STIU OARE SE POT FACE TRANSFERURI ? EU AM INTELES CA DE PE 17 IUNIE PANA PE 9 SEPTEMBRIE E PERIOADA DE TRANSFERARI ! ROG GAZETA DE SUCEAVA DACA STIE SA NE SPUNA SI NOUA DE CAND SE POT FACE TRANSFERURI ! MULTUMIM !

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *