Sportul – Rapid, sambata

Rapid CFR Suceava a ajuns bataia de joc a dinozaurilor de la Casa Fotbalului. Gruparea “ceferista” a devenit in ultimele zile un nume in plus pe o lunga lista a “victimelor” facute de forul condus de mai bine de doua decenii de catre Mircea Sandu, for care a incalcat flagrant regulamentul pentru a-i favoriza direct pe cei de la Sportul Studentesc in lupta pentru salvare de la retrogradarea in Liga a III-a.

Concret, desi are doua neprezentari in returul acestui sezon, la meciurile cu Farul Constanta si Rapid Suceava, gruparea patronata de Vasile Siman nu a fost exclusa din campionat, fiind pasuita de catre conducerea Federatiei cu incalcarea vadita a articolului 15, aliniatul 6 din Regulamentul de Organizare a Activitatii Fotbalistice (ROAF), care precizeaza: “daca o echipa de seniori nu se prezinta la doua jocuri în decursul unui campionat, iar echipa se afla pe o pozitie de retrogradare (influentând clasamentul) aceasta va fi exclusa din competitie si va fi retrogradata cu doua trepte competitionale.”

Regulamentul a fost calcat in picioare si in momentul in care aceleiasi comisiile FRF au decis ca meciul dintre Sportul Studentesc si Rapid Suceava sa se joace la o alta data, in ciuda faptului ca in ROAF se precizeaza, in cadrul articolului 14, aliniatul 4, ca un meci nu poate fi programat mai tarziu de sfarsitul returului. “Jocurile a caror data a fost schimbata vor fi reprogramate în cel mult 20 zile de la data programarii initiale, dar nu mai târziu de sfârsitul turului sau returului competitiei respective,dupa caz, sau pot fi devansate în urma acordului intervenit între cele doua echipe”, se precizeaza in ROAF.

Nu-i posibil ca un meci sa fie reprogramat dupa ultima etapa!”, au tunat oficialii clubului de pe Areni, care si-au trimis deja avocatii pe capul FRF.

Meciul Sportul Studentesc – Rapid Suceava a fost reprogramat pentru sambata, 8 iunie, cu incepere de la ora 11.00, pe stadionul “Valentin Stanescu” din Giulesti.

COMENTARII:

4 Comentarii la "Sportul – Rapid, sambata"

  1. http://www.frf-cca.ro/delegari/05/06/2013/12/06/2013/1/12/0 sa vedeti ce marlanie au facut cei de la frf….au programat 2 meciuri care nu se disputa in etapa de azi..in aceasi zi cu meciul cu sportul…ca sa nu se spuna ca acest meci e programat dupa terminarea campionatului

  2. deci e clar ca nu sportul tb sa retrogradeze!!!

  3. ma tem de un blat .asa ne e sortit sa tremuram pana in ultimul meci

  4. Se face o deplasare ceva in Bucuresti?

Scrie un comentariu!

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*