Sportul – Rapid, miercuri

Partida Sportul Studentesc – Rapid Suceava, contând pentru penultima etapa a Ligii a II-a, se va disputa miercuri, 26 iunie, de la ora 18.00, pe Stadionul Giulesti.

Meciul trebuia sa se dispute initial la data de 30 mai, jocul intrand insa in stare de neprogramare din cauza datoriilor pe care clubul din Regie le avea la acea data catre de Comisia Centrala a Arbitrilor. Directia Competitii a FRF a revenit apoi asupra deciziei si a reprogramat partida la 5 iunie. O zi mai tarziu, ca urmare a actiunii introduse la Comisia de Disciplina a FRF de clubul Rapid Suceava, prin care se contesta reprogramarea întâlnirii cu Sportul Studentesc, meciul a fost anulat pâna la o decizie a Comisiei de Disciplina. Aceiasi, Comisia de Disciplina de la Casa Fotbalului întrunita la 7 iunie a respins cererea înaintata de clubul Rapid Suceava de anulare a masurii de reprogramare a meciului cu Sportul Studentesc.

Meciul dintre Sportul Studentesc si Rapid Suceava a fost reprogramat totusi cu incalcarea grava a Regulamentului de Organizare a Activitatii Fotbalistice, mai exact a articolului 14, aliniatul 4, care spune clar ca: “Jocurile a caror data a fost schimbata vor fi reprogramate în cel mult 20 zile de la data programarii initiale, dar nu mai târziu de sfârsitul turului sau returului competitiei respective”. Chiar daca a incadrat meciul intr-un caz de forta majora, de la data programarii initiale (30 mai) si pana la data reprogramarii (26 iunie), au trecut 27 de zile, FRF depasind termenul prevazut cu 7 zile. Oficialii de pe Areni au vrut initial sa reclame acest fapt la Tribunalul de Arbitraj Sportiv de la Laussane, numai ca o asemenea actiune ar fi costat clubul Rapid aproape 30.000 de euro. De acum, miercuri, pe Giulesti, suceveni au o singura varianta: castiga sau retrogradeaza.

Toata tarasenia generata de FRF in privinta reprogramarii meciului dintre Rapid si Sportul ii costa pe oficialii suceveni circa 30.000 de lei, asta in conditiile in care pentru doua deplasari la Bucuresti au cheltuit 20.000 de lei, iar alti 10.000 de lei s-au dus pe cazarea si masa jucatorilor in cele trei saptamani trecute de la ultima etapa de campionat. “Altii sunt satui de vacanta, iar noi cheltuim de trei saptamani bani pe cazare, masa si altele”, reclama oficialii Rapidului.

Rapidistii au sanse sa recupereze o treime din aceasta suma, in conditiile in care Comisia de Disciplina a decis ca Sportul este obligat la plata sumei de 9.473 lei, reprezentând cheltuielile de deplasare, cazare si masa pe care sucevenii le-au suportat la data de 30 mai, cand a fost programat pentru prima oara meciul.

Arată mai multe

Articole pe aceeași temă

10 Comentarii

  1. ce bun ea acum Galdean la Rapid ! chemati-l inapoi si prelungiti contractul lui cu o luna macar ! pacat era jucator bun care acum ne putea ajuta ! daca aveau conducere buna rapidistii nu pierdeau asa repede un jucator bun fara sa stie finalul telenovelei cu Sp. Studentesc ! daca ai papa lapte la conducerea unui club asa patesti ! sa vedem poate ma insel si totusi vor demonstra ca sunt conducatori buni si vor face tot posibilul ca pana miercuri sa avem un 11 de jucatori foarte buni si ca merita sa ai incredere in continuare in ei si ca sunt capabili si ca nu reguleaza niste bani publici aiurea !

  2. PASCAL ( ZAVOI ) – D.BALAN , FL.PLAMADA , FERARIU ( SAVA ) BAGU – SEMEGHIN , AZAHARIOAEI ( VELESCU ) GALDEAN , CAINARI – NEGRU , I.PLAMADA ( NECHITOAIA ) si castigati sigur ! oare se pot transfera jucatorii de la Sporting ? daca vor sa faca o echipa atunci ar fi cazul sa se uneasca si sa lupte pentru fotbalul sucevean !

  3. Eu cred ca e bine sa jucam si miercuri ….bucovina are jucatori …sa demonstram la toti ca dreptatea e linga cei saracii da nu prosti …Sa fie televizat macar ….siman ar fi elegant …sa isi mai spele rusinea fata de noi .

  4. in primul rand zavoi e plecat acasa,nu mai are treaba cu sucaeva.mai bine apara juniorul ala decat pascal.bai zorro,pe cine dracu sa iei de la bucovina?pe burlacu doar.

  5. barbu v o retrogradat…asa va trebuie…echipa mergea destul de bine o venit el si o facut ce o vrut le dadea carnati si chiftele inainte de antrenament…o dat jucatori la o parte unii au plecat acasa altii nu au mai jucat deloc de cand a venit crasmaru(betivu.tiganu)…

  6. de unde sti ma tu bruce lee daca pot transfera jucatorii astia , e greu. Daca si junioru ala poate apara mai bine ca pascal inseamna ca esti dus de acasa cu tot cu mancare.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *