Sportul – Rapid, anulat

Meciul de sambata dintre Sportul Studentesc si Rapid Suceava, nu se mai disputa.

Federatia Romana de Fotbal a informat astazi clubul sucevean prin intermediul unui fax semnat de directorul Directiei de Competitii, Adrian Ramureanu, ca reprogramarea meciului dintre Sportul si Rapid nu mai este valabila. Anuntul vine ca urmare a demersurilor facute de avocatii gruparii de pe Areni, care au sesizat aseara-tarziu Federatia cu privire la incalcarea regulamentului in momentul in care Comisia de Recurs a decis sa programeze meciul dupa sfarsitul ultimei etape.

Oficialii au incalcat articolul 14, aliniatul 4 din Regulamentul de Organizare a Activitatii Fotbalistice care precizeaza ca “jocurile a caror data a fost schimbata vor fi reprogramate în cel mult 20 zile de la data programarii initiale, dar nu mai târziu de sfârsitul turului sau returului competitiei respective…

Astfel, in baza hartiei primite de la Federatie, delegatia echipei sucevene nu a mai facut deplasarea la Bucuresti, fiind de acum cu ochii pe faxul clubului ca pe butelie.

Maine, de la orele 13.00, Comisia de Disciplina din cadrul FRF ar trebui dupa toate asteptarile sa omologheze meciul cu scorul de 3-0 in favoarea celor de la Rapid, o decizie ce ar fi sinonima cu salvarea ceferistilor de la retrogradarea in Liga a III-a.

Arată mai multe

Articole pe aceeași temă

4 Comentarii

 1. Buna seara an primul rand vreau sa felicit echipa de avocatura
  cred ca succesul e de 3-0 maine nu poate fi altul daca asa o sa fie Primarul se dadea mare ca vor fi investitori Fapte Lungu nu vorbeadunare generala si acolo sa se decida APUCATIVA de treaba ca ne mai trebuie jucatori BAFTA FOTBALULUI SUCEVEAN PE MAI DEPARTE

 2. Întrunită azi, 7 iunie a.c., la Casa Fotbalului, Comisia de Disciplină a Federației Române de Fotbal a hotărât:

  Respinge cererea de anulare a măsurii de reprogramare a meciului dintre SC FC Sportul Studențesc SA și Rapid CFR Suceava pentru data de 8 iunie 2013, ora 11.00, ca rămasă fără obiect și dispune reprogramarea jocului mai sus amintit cu respectarea termenelor prevăzute de ROAF-FRF.

  În baza art. 79 alin.7 teza a doua raportat la teza a treia din ROAF, SC FC Sportul Studențesc SA este obligat la plata sumei de 9.473,80 lei, reprezentând cheltuieli de deplasare, cazare și masă a echipei Rapid CFR Suceava.

  Cu recurs în 2 zile de la comunicarea motivării hotărârii.

 3. ar fi prosti rapidistii daca nu fac recurs ! cum sa se joace dupa terminarea campionatului ? FACETI RECURS SI APOI ADRESATI-VA SI COMISIEI DE APEL SI LUNGITI CAT MAI MULT IAR IN TIMPUL ASTA PREGATITI ACTELE SI MERGETI SI LA TAS ! SA VA PLATEASCA SP. STUDENTESC SI CAZAREA FOTBALISTILOR CARE TREBUIAU SA FIE IN VACANTA IAR DIN CAUZA LUI SIMAN II TINETI IN CANTONAMENT IN PLUS ! POATE PANA ATUNCI VOR MAI FI DECLARATI JUCATORI LIBERI LA SP. STUDENTESC SI VEDETI CA SP. STUDENTESC DACA NU JOACA CU JUCATORI CARE AU FOST DECLARATI LIBERI DE CONTRACT !

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *