Sporting va juca la Ovidiu

Juniorii B de la Sporting Suceava vor lupta pentru calificarea la turneul final al Campionatului National contra echipelor similare de la Academia “Gheorghe Hagi”, Dinamo Bucuresti si LPS Pitesti. Meciurile se vor disputa la inceputul lunii iunie in localitatea Ovidiu din judetul Constanta.

Solicitarea clubului Sporting Suceava de a gazdui unul dintre turneele semifinale ale Campionatului National pentru Juniori B pe stadionul Areni a fost refuzata in favoarea Academiei “Gheorghe Hagi”. Buziuc si colegii sai vor infrunta Academia “Gheorghe Hagi” (2 iunie), Dinamo Bucuresti (3 iunie) si LPS Pitesti (5 iunie). Meciurile se vor desfasura in localitatea Ovidiu, acolo unde se afla baza sportiva a clubului patronat de Gheorghe Hagi.

“Academia “Gheorghe Hagi” pleaca din start ca favorita. Noi vom merge sa jucam si sa lasam o impresie placuta. Avand in vedere importanta competitiei, consider ca trebuie lucrat in primul rand la capitolul psihologic. Jucatorii trebuie sa se concentreze pentru ca vor fi multi impresari si este sansa lor sa ajunga sus”, a declarat managerul clubului Sporting, Ciprian Anton.

Celelalte trei turnee semifinale din cadrul Campionatului National pentru juniori republicani B vor fi gazduite in localitatile Iasi, Brasov si Timisoara.

COMENTARII:

Scrie un comentariu! la "Sporting va juca la Ovidiu"

Scrie un comentariu!

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*