Sporting va juca la Fălticeni

Sporting Suceava va juca la Fălticeni meciul, de sâmbătă, cu Ştiinţa Miroslava, contând pentru etapa a XVIII-a din cadrul seriei întâi Ligii a III-a. “Alb-verzii” au decis să mute întâlnirea pe terenul Tineretului, ţinând cont că gazonul de pe stadionul Areni, locul iniţial de desfăşurare al partidei dintre Sporting şi Ştiinţa Miroslava va arăta cel mai probabil ca după război în condiţiile în care tot sâmbătă, cu începere de la orele 11.00, arena centrală din Suceava urmează să găzduiască şi meciul de Liga a II-a dintre Rapid şi Dunărea Galaţi.

Conform managerului Ciprian Anton, clubul Sporting a primit deja toate aprobările necesare pentru a juca la Fălticeni meciul cu Miroslava.

“Avem toate aprobările necesare, atât din partea Federaţiei, cât şi din partea echipei adverse. Pe această cale vrem să-i mulţumim şi domnului primar Cătălin Coman pentru că a acceptat să jucăm la Fălticeni. Sper să vină şi ceva lume la meci. Ziua şi ora de start au rămas aceleaşi: sâmbătă, la ora 15.00, pe stadionul Tineretului. Am luat decizia de a muta meciul pentru a putea practica un fotbal cât de cât de calitate. Ţinând cont de vreme, pe Areni ar fi fost aproape imposibil să jucăm, în condiţiile în care înaintea noastră se mai dispută un meci”, a declarat managerul celor de la Sporting.

În meciul direct din turul campionatului, Sporting s-a impus pe terenul ieşenilor, cu scorul de 2-1, prin golurile înscrise atunci de Buziuc şi Stănescu.

Exit mobile version