Sporting, un nou joc pe Areni

La trei zile după duelul cu Rapid Suceava, Sporting Suceava are programat vineri un nou joc pe teren propriu. “Alb-verzii” primesc vizita grupării CS Panciu, într-un meci din cadrul etapei a 24-a din Liga a III-a.

Căzută pe locul 7 al clasamentului după înfrângerea de marţi, Sporting înfruntă la sfârşitul acestei săptămâni CS Panciu, ocupanta poziţiei a 5-a în ierarhia seriei întâi din Liga a III-a. Pentru această partidă antrenorul Claudiu Sevaciuc are doi jucători incerţi: Apetri şi Căinari. Mijlocaşii Sportingului acuză probleme medicale, ultimul dintre ei fiind accidentat în meciul cu Rapid.

“Aşteptăm cu nerăbdare meciul cu CS Panciu pentru că avem de luat o revanşă in faţa propriilor suporteri după înfrângerile din ultimele două etape. Sper ca vineri să facem cel mai bun joc din această jumătate de campionat. În primele opt etape din retur am întâlnit adversari pe care i-am considerat peste valoarea noastră şi am fost precauţi, bazându-ne mai mult pe contraatac. De acum vom înfrunta echipe de valoarea noastra, ceea ce ne obligă să facem cu joc elaborat, cu mai multă posesie. Echipa este în creştere de formă şi putem să creem multă presiune asupa adversarului”, a declarat antrenorul Claudiu Sevaciuc.

În turul campionatului vrâncenii s-au impus pe teren propriu cu scorul de 2-0. Întâlnirea dintre Sporting Suceava şi CS Panciu este programată vineri, de la ora 17:00, pe stadionul “Areni” şi va fi supervizată de către Aurel Gheorghe din Bucureşti.

Arată mai multe

Articole pe aceeași temă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *