Sporting, start în pregătiri

Sporting Suceava s-a reunit, in aceasta, in vederea inceperii pregatirilor pentru viitoarea stagiune a Ligii a 3-a. La primul antrenament desfasurat la baza Ramiro, sub comanda antrenorilor Ovidiu Ciobanu si Bogdan Grosu au fost prezenti 18 jucatori, noutatile absolute din cadrul lotului fiind reprezentate de Nicu Azaharioaei, adus de la Csm Pascani, si Natanael Pavel, venit in probe de la Dinamo II Bucuresti.

Lotul prezent la reunirea “alb-verzilor”: Butnariu – Sevaciuc, Pantea, Murariu, Cerlinca, Gasca, Jalba, Boscu, Cainari, Nechitoaia, Prichici, Azaharioaie, Pavel, Avramia, Bagu, Al. Buziuc, Apetri si Negru, ultimii doi anuntand ca vor ramane sa joace in tricoul celor de la Sporting si in campionatul urmator.

La antrenamentul de maine, mai sunt asteptati: Toader Pustiu, Ovidiu Bosancu, Dinu Oniu, Sorin Nicoara, Dorian Andronic, Constantin Ferariu (Ceahlaul Piatra Neamt) si Filip Dobrin (Grecia).

Incepand de maine, Sporting isi va desfasura sedintele de pregatire pe terenul din Dumbraveni.

Conducerea clubului a perfectat si primele doua amicale ale verii, “alb-verzii” urmand sa intalneasca divizionarele secunde Politehnica Iasi (9 iulie – in Copou) si Callatis Mangalia (17 iulie – pe Areni).

COMENTARII:

Scrie un comentariu! la "Sporting, start în pregătiri"

Scrie un comentariu!

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*