Sporting stă după Rapid

Sporting Suceava nu se grabeste cu reunirea lotului. Conform managerului Ciprian Anton, “alb-verzii” asteapta  mai intai sa aiba loc reunirea celor de la Rapid CFR, iar in functie de acest lucru se vor urni lucrurile si in curtea divizionarei a III-a.

Asteptam reunirea la Rapid, sa vedem ce jucatori vor de la noi, iar in functie de asta ne vor regrupa si vom incepe si noi pregatirile”, a precizat Anton.

Sporting s-a despartit deja la trei jucatori, este vorba de portarul Afloarei (foto), de mijlocasul bacauan Gucianu si de fundasul Ferariu, caruia “alb-verzii” nu mai pot satisface pretentiile financiare. “Vrem sa reducem la maxim cheltuiele cu jucatorii din afara orasului. Din primavara vom miza doar pe fotbalisti localnici. Ferariu, Kuruc, Bagu sau Nechitoaia erau oricum propunerile noastre pentru Rapid, iar daca acestia vor face pasul spre Liga a II-a, atunci ne vom completa lotul cu jucatori tineri din judet sau de la LPS”, a mai spus Ciprian Anton.

Cel mai probabil, reunirea celor de la Sporting va avea loc dupa data de 20 ianuarie.

In schimb, cea de-a treia echipa suceveana din Liga a III-a, FC Pojorata nu a dat inca niciun semn de viata in 2014, antrenorul Danut Mandrila fiind de necontactat.

COMENTARII:

3 Comentarii la "Sporting stă după Rapid"

  1. de cand candideaza anton la ajv numai de jucatorii din judet vb ca o sa ii promoveze . sper sa nu fie doar promisiuni de campanie :))

  2. Daniel Balan a semnat azi cu Universitatea Craiova ! dupa Cainari pleaca si Balan si ne intrebam cine mai urmeaza ? cei mai buni jucatori pleaca ! dupa handbal se duce si fotbalul sucevean ! daca cei mai buni jucatori suceveni se duc la alte echipe si PRIMARUL nu vrea ca sa se aduca jucatori din tara la Rapid ne intrebam cu ce jucatori localnici o sa jucam si daca o sa mai avem vreo sansa de-a nu retrograda ! sau asta se urmareste RETROGRADAREA? daca nu aduceti jucatori din tara cheltuiti niste bani aiurea ( si asa putini ) si ne vom face de ras in campionat ! e tragic ce se intampla cu fotbalul sucevean ! stadionul e jumatate inchis ca se darama , jucatorii localnici cei mai buni pleaca si e pacat ca se duce de rapa fotbalul sucevean ! ar trebui de arhonit un preot pentru ca sa tina o slujba de ingroparea a fotbalului sucevean !

  3. voi nu intelegeti k, suceava trebuie sa aiba o singura echipa in liga 3 si aia o sa fie rapid cfr iar sportingu va fi satelit dc? pentru buzunaru lu ciprian anton si a primarului care inainte de alegeri anunta sus si tare k, va ajuta sportul sucevean de a reveni pe prima scena,dar ca la alegeri promisiunile se intorc hambalu liga2 lam adus si footbalu in liga 3 k, nu putem tine mai mult de o echipa asa spuea primaru sucevei :))

Scrie un comentariu!

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*