Sporting, spre o nouă victorie

Sporting Suceava are parte de un adversar uşor în cadrul etapei a 26-a din Liga a III-a. Vineri, pe stadionul “Areni”, vine Politehnica Galaţi, o echipă aflată în subsolul clasamentului.

Cele două combatante au înregistrat victorii în etapa precedentă. Sporting a câştigat cu 3-0 la Târgu Neamţ, iar gălăţenii s-au impus acasă, 3-2, cu Râmnicu Sărat. Formaţia antrenată de Claudiu Sevaciuc este favorită clară în disputa de vineri, mai ales că oaspeţii au câştigat doar patru puncte pe teren străin în actuala ediţie de campionat. În plus, sucevenii nu au nicio problemă de lot, toţi jucatorii fiind valizi pentru întâlnirea cu Politehnica Galaţi.

“Sperăm să continuăm evoluţia foarte bună de la Târgu Neamţ. Pe finalul acestui campionat întâlnim adversari din subsolul clasamentului şi trebuie să dovedim prin victorii categorice că rezultatele de la începutul returului nu au fost întâmplatoare. Nu facem un obiectiv din a câştiga la diferenţe mari de scor. Dacă va fi un scor strâns dar echipa va juca bine voi fi mulţumit”, a declarat antrenorul Claudiu Sevaciuc.

În turul campionatului sucevenii au câştigat la malul Dunării cu un categoric 5-1. Pentru echipa antrenată atunci de Ovidiu Murariu au punctat Buziuc, Azaharioaei şi Negru, ultimul bifând hattrick-ul. Întâlnirea dintre Sporting Suceava si Politehnica Galaţi va începe la ora 18:00.

Arată mai multe

Articole pe aceeași temă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *