Sporting – Rapid: 2-5

Rapid Suceava a disputat, la intoarcerea din cantonamentul montan, un joc amical in compania formatiei Sporting Suceava. Desfasurata astazi, pe terenul din Sfantu Ilie, partida s-a incheiat cu scorul de 5-2 (3-1) in favoarea “ceferistilor”.

Trupa antrenata de Mihai Gurita a deschis scorul la un sfert de ora de la fluierul de start prin Azaharioaie. Rapidul a intors rezultatul pana la pauza, gratie golurilor marcate de Dobos, Velescu si Ionut Plamada. In startul reprizei secunde, Sportingul a redus din handicap prin Ferariu, care a transformat un penalty obtinut de Cutas. Pe finalul partidei Nutescu a reusit o dubla, stabilind scorul final la 5-2.

Rapid I: Preda – Semeghin, Sava, Fl. Plamada, Dobos – Zeres, Cainari, Velescu, Chiriac – Negru, I. Plamada;

Rapid II: Zavoi – Spatar, Arotaritei, Morariu, Balan – Calugaru, Nutescu, Galdeanu, Vornicu – Caragea, Homneac. Au mai intrat Apetrei, Lutac si Moldova.

Sporting: Hantescu – Pantea, Amanaloaei, Ferariu, Kuruc – Stanescu, Ivan, Apetri, Azaharioaei – Suleru, Nechitoaia. Au mai intrat Ungureanu, Cutas, Bagu, Longher, Papadiuc, Lumaicu, Gheorghiciuc si Lesanu.

COMENTARII:

Scrie un comentariu! la "Sporting – Rapid: 2-5"

Scrie un comentariu!

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*