Sporting pleacă la Odorhei

Sporting Suceava a intrat in linie dreapta cu pregatirea barajului de promovare in Liga 3-a, acolo unde “alb-verzii” urmeaza sa intalneasca, miercuri, cu incepere de la ora 17.30, formatia Fcm II Targu Mures, intr-un meci eliminatoriu programat pe stadionul din Odorheiul Secuiesc. Pentru a se acomoda cat mai bine cu arena care va gazdui confruntarea, delegatia suceveana se va deplasa la Odorhei inca de maine, pana la ora jocului, Sporting avand programate doua antrenamente pe stadionul “Municipal”.

Ne asteapta un meci dificil, in care miza promovarii isi va pune amprenta asupra ambelor echipe. In acest moment, cred ca sansele celor doua formatii sunt egale, 50-50%. Chiar daca se pare ca vom avea experienta de partea noastra, nu vrem sa ne hazardam, pentru ca nu stim exact ce formula de joc vor alinia miercuri muresenii”, a spus managerul clubului sucevean, Ciprian Anton (foto), care a precizat ca Sporting va deplasa la Odorheiul Secuiesc un lot de 20 de jucatori.

De altfel, pentru a strange cat mai multe informatii despre adversar, stafful “alb-verzilor” a vizionat pe viu meciul pe care Fcm II Targu Mures l-a sustinut saptamana trecuta, in compania gruparii Muresul Nazna, in faza locala a Cupei Romaniei. Vizita facuta in Ardeal nu a avut insa menirea de a-i edifica pe tehnicienii suceveni asupra potentialului adversarului de miercuri, avand in vedere ca muresenii au folosit o echipa formata numai din jucatori tineri, majoritatea nascuti in anii 1992 si 1993. “Au jucat cu niste copii, asa ca nu am putut sa ne facem o parere. Pot sa aiba intr-adevar probleme cu cei opt jucatori de la echipa mare, sper sa fie asa, dar pana la ora jocului trebuie sa fim prudenti, pentru a nu cadea in vreo capcana intinsa de mureseni”, a precizat acelasi Ciprian Anton.

In vederea barajului de miercuri, conducerea clubului Sporting a anuntat ca va pune la dispozitia suporterilor suceveni un mijloc de transport in vederea deplasarii acestora la Odorheiul Secuiesc. Astfel, fanii care doresc sa insoteasca trupa lui Ovidiu Ciobanu la barajul de promovare in Liga a III-a sunt asteptati in dimineata jocului, in parcarea stadionului Areni, plecarea fiind programata la ora 9.30. Pentru o cat mai buna organizare a deplasarii, suporterii care vor sa fie alaturi de “alb-verzi” la baraj sunt rugati sa se inscrie in prealabil pe listele clubului, la numarul de telefon 0749/606560. Costurile privind deplasarea si intrarea la meci vor fi asigurate in mod gratuit de catre clubul Sporting.

COMENTARII:

Scrie un comentariu! la "Sporting pleacă la Odorhei"

Scrie un comentariu!

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*