Sporting înfruntă Romanul

Etapa a 8-a din cadrul Ligii a 3-a programează o reîntâlnire a Sportingului cu proprii suporteri. Echipa antrenată de Claudiu Sevaciuc va juca sâmbătă, de la ora 15:00, pe stadionul Areni contra formaţiei Petrotub Roman.

Înaintea partidei de la sfârşitul acestei săptămâni, Sporting se află pe locul 4 în clasamentul seriei, cu 11 puncte acumulate în 6 meciuri. Aducerea lui Gheorghe Poenaru pe banca tehnică nu a avut efectul scontat pentru romaşcani, care ocupă în momentul de faţă pe un modest loc 8. Oaspeţii de sâmbătă vin totuşi după două victorii consecutive, contra grupărilor Young Stars Panciu şi Ceahlăul II Piatra Neamţ.

“Vrem să ne adjudecăm cele trei puncte puse în joc, chiar dacă suntem conştienţi că ne aşteaptă un meci greu. Echipa este pe un tren ascendent după evoluţia de la Moineşti şi suntem încrezători în şansele noastre. Având în vedere că vom sta în următoarea etapă, trei puncte în meciul de sâmbătă ne-ar menţine în fruntea clasamentului”, a declarat managerul clubului Sporting, Ciprian Anton.

Meciul dintre Sporting Suceava şi Petrotub Roman va fi arbitrată la centru de Attila Balint din Odorheiu Secuiesc. În ultimul meci oficial dintre cele două echipe, disputat în luna martie, sucevenii s-au impus cu scorul de 3-2. Golurile “alb-verzilor” au fost marcate atunci de Guriţă, Buziuc şi Nechitoaia.

COMENTARII:

Scrie un comentariu! la "Sporting înfruntă Romanul"

Scrie un comentariu!

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*