Lieşti – Pojorâta: 1-2

Buhacianu

FC Pojorâta a profitat de etapa de pauză luată de Ştiinţa Miroslava şi s-a apropiat la un singur punct de liderul clasamentului seriei întâi a Ligii a III-a după ce s-a impus sâmbătă, cu 2-1, în deplasare, la Lieşti.

Trupa antrenată de Dănuţ Mândrilă s-a văzut condusă de la jumătatea primei reprize, când Bolbos a primit cartonaş roşu după o infracţiune comisă în interiorul careului, iar din penaltyul acordat gălăţenii au deschis scorul. Chiar şi în inferioritate numerică, oaspeţii au avut forţa să revină, Buhăcianu restabilind egalitatea în minutul 41, după ce a trimis în poartă o minge centrată din corner. Mai mult, în ultimul minut al primei reprize, acelaşi Buhăcianu a scăpat singur pe contraatac şi şi-a trecut în cont al 15-lea gol stagional, urcând astfel pe primul loc într-un clasament al celor mai buni marcatori din Seria I a Ligii a III-a. 1-2 avea să fie şi scorul final, iar Pojorâta rămâne în plasa liderului.

FC Pojorâta: Puianu – Prundean, Patca, Bolbos, Cristescu, Duţică, Stănescu, Colţa, Pădurariu, Buhăcianu, Rus. Antrenor: Dănuţ Mândrilă. Pe parcurs au mai intrat: Kuruc, Tivodari, Răzlog şi Iuga.

Rezultatele etapei a XXIII-a:

Aerostar Bacău – CSM Paşcani 3-0
Cetatea Târgu Neamţ – Petrotub Roman 2-1
Sporting Lieşti – FC Pojorâta 1-2
FC Zagon – Ceahlăul II Piatra Neamţ 0-3
Sepsi Sfântu Gheorghe – AFK Miercurea Ciuc 0-0
Bucovina Rădăuţi şi Ştiinţa Miroslava au stat.

FC Pojorâta va urmări runda viitoare de pe margine, dar va sta cu ochii pe meciul de la Rădăuţi, acolo unde gazdele de la Bucovina vor primi vineri vizita celor de la Ştiinţa Miroslava.

COMENTARII:

Scrie un comentariu! la "Lieşti – Pojorâta: 1-2"

Scrie un comentariu!

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*