Sunt la dispoziţia Rapidului

La fel ca în vară, divizionara a treia Sporting Suceava îşi pune cei mai valoroşi jucători la dispoziţia concitadinei Rapid. Managerul Ciprian Anton a anunţat că va stabili programul de pregătire şi va forma lotul pentru sezonul de primăvară în funcţie de doleanţele “ceferiştilor”.

“Noi aşteptăm ca Rapid Suceava să se reunească pe 15 ianuarie şi să-şi ia în pregătire toţi jucătorii pe care şi-i doresc de la noi. Dacă vor renunţa la anumiţi jucători iar pretenţiile acestora nu vor fi exagerate poate îi vom lua noi. În jurul datei de 20 ianuarie sperăm să începem şi noi pregătirile pentru că pe 27 sau 28 februarie vom avea deja primul meci oficial, la Rădăuţi. Deocamdată nu ne gândim la perioada precompetiţionala sau la cantonament, în primul rând ne gândim să oferim Rapidului tot sprijinul de care are nevoie şi apoi ne vom regrupa şi vom porni la drum”, a anunţat Ciprian Anton.

Managerul clubului Sporting a precizat că există câteva restanţe către jucători, dar situaţia nu este îngrijorătoare: “Mai avem 2-3 restanţe, dar, faţă de alte cluburi, în mare parte ne-am făcut datoria. Săptămâna trecută am organizat o masă de final de an şi încercăm să îi răsplătim aşa cum putem, mai ales că pretenţiile lor financiare nu sunt exagerate. Lumea trebuie să înţeleagă că această echipă există pentru a da şanse copiilor să se afirme şi nu trebuie să îi ceară mai multe decât poate oferi. Dacă acestor copii li se dă posibilitatea să joace şi cheltuielile sunt minime, trebuie să încercăm să fim alături de ei. Când nu se va mai putea, nicio problemă, fiecare îşi va alege drumul pe care şi-l doreşte.”

Cert este că Sporting nu va mai conta în partea a doua a sezonului pe serviciile mijlocaşului Robert Gucianu (foto).

“Singurul jucător de care ne vom despărţi în perioada aceasta este Gucianu, un copil de ’93 de la Aerostar Bacău, care din păcate nu s-a integrat în echipa noastră. Având în vedere ca este dinafara judeţului, îi vom da posibilitatea să meargă oriunde doreşte. În rest, vor rămâne aceiaşi jucători, mai puţin cei care ar fi doriţi la Rapid”, a mai spus Ciprian Anton.

COMENTARII:

3 Comentarii la "Sunt la dispoziţia Rapidului"

  1. daca a plecat F.Plamada poate revine Plecanciuc in locul lui ! e sucevean si a jucat la Rapid ! poate doreste si el ca sa fie mai aproape de casa !

  2. altii au o suta de luni ,nu 2-3….

  3. Cu Dumnezei si cruci si p*** bagate in stanga si in dapta,n-ai cum sa te acomodezi.

Scrie un comentariu!

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*