Sporting joacă la Tg. Neamţ

Sporting Suceava joacă sâmbătă, de la ora 18:00, pe terenul formaţiei Cetatea Târgu Neamţ. Meciul contează pentru etapa a 25-a din cadrul Ligii a III-a.

Graţie victoriei obţinute etapa trecută cu CS Panciu, Sporting Suceava şi-a asigurat un final liniştit de sezon. În schimb, gazdele de sâmbătă trag tare în ultimele etape de campionat pentru a evita retrogradarea. Cetatea Târgu Neamţ s-a dovedit pe parcursul actualei stagiuni cea mai slabă echipă pe teren propriu, bifând doar două victorii în zece partide susţinute acasă. Antrenorul Sportingului, Claudiu Sevaciuc, este îngrijorat, mai degrabă, de lipsa de motivaţie a propriilor jucători.

“Mergem să jucăm deschis şi să facem un rezultat bun. Chiar dacă suntem pe o poziţie liniştitoare, vrem să câştigăm. Întâlnim o echipă de valoare inferioara nouă, dar vom vedea dacă jucătorii noştri mai au motivaţie pe acest sfârşit de campionat. Dacă voi considera că titularii nu mai sunt concentraţi la joc, schimb foaia şi voi da credit jucătorilor tineri. Revanşa după înfrângerea suferită în ultimul amical cu Cetatea Târgu Neamţ ar trebui să reprezinte una dintre motivaţiile jucătorilor noştri”, a declarat antrenorul Claudiu Sevaciuc.

Din lotul Sportingului pentru deplasarea la Târgu Neamţ nu face parte Ailenei, suspendat pentru cumul de cartonaşe galbene. În toamnă, “alb-verzii” au cedat pe stadionul “Areni” în faţa Cetăţii cu scorul de 2-3. Pentru echipa suceveană au punctat atunci Buziuc şi Negru.

Arată mai multe

Articole pe aceeași temă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *