Sporting joacă la Miroslava

Liga a 3-a programează vineri după-amiază, de la ora 17:00, meciurile din cadrul etapei a 5-a. Sporting Suceava evoluează pe terenul nou-promovatei Ştiinţa Miroslava, în vreme ce Bucovina Rădăuţi primeşte vizita grupării FCM Dorohoi.

La prima vedere, Sporting Suceava are o misiune uşoară în deplasarea de la Miroslava. Remiza obţinută de gruparea ieşeană în etapa trecută, 1-1 la Ceahlăul II Piatra Neamt, îi îngrijorează însă pe conducătorii “alb-verzilor”.

“Ne aşteaptă un meci greu, chiar dacă întâlnim o nou-promovată. Adversarii de vineri au luat un punct la Piatra Neamţ în etapa trecută şi s-a dovedit în mai multe rânduri că echipele nou-promovate pot pune probleme mari. Noi mergem să câştigăm jocul pentru a ne menţine sus în clasament şi pentru a avea un moral bun în perspectiva jocului de săptămâna viitoare, cu Paşcaniul”, a declarat managerul echipei Sporting, Ciprian Anton.

Antrenorul Claudiu Sevaciuc poate conta din nou pe Nechitoaia (foto) şi Andronic, care s-au pregătit normal în ultima săptămâna, dar şi pe Ivan, căruia i-a expirat suspendarea. Singurul jucător indisponibil din lotul Sportingului este Mihai Guriţă.

COMENTARII:

Scrie un comentariu! la "Sporting joacă la Miroslava"

Scrie un comentariu!

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*