Sporting, gazdă la zonale

Federatia Romana de Fotbal a decis ieri sa atribuie clubului ACS Sporting Suceava organizarea turneelor zonale din cadrul Memorialelor “Gheorghe Ola” si “Gheorghe Ene”, doua competitii de nivel national rezervate grupelor de copii nascuti in anii 2003 si 2004. “Ne bucura faptul ca am reusit sa aducem din nou la Suceava cele mai bune echipe din zona Moldovei. Ca de fiecare data, ne-am implicat si ne-am facut datoria in toate competitiile organizate pana acum, sperand totodata ca aceste doua turnee sa fie un cadou pentru parintii care nu vor mai fi nevoiti sa strabata sute de kilometri pentru a sustine copii. Consideram un cadou de Mos Nicolae pentru toti cei care fac parte din echipa Sporting Suceava si le tinem pumnii echipelor noastre” a declarat managerul “alb-verzilor”, Anton Ciprian.

Turneul zonal al Memorialului “Gheorghe Ola” se va desfasura in perioada 30 noiembrie – 2 decembrie si va reuni la start sase echipe, impartite in doua grupe, dupa cum urmeaza: Sporting Suceava, LPS Botosani si Aerostar Bacau, in grupa A; LPS Piatra Neamt, Didi Junior Iasi si LPS Vaslui, in grupa B. Primele clasate in fiecare grupa vor disputa finala, invingatoarea urmand sa se califice la turneul final.

Turneul zonal al Memorialului “Gheorghe Ene” se va desfasura in perioada 6-8 decembrie si va reuni la start tot sase echipe din zona Moldovei, impartite in doua grupe astfel: Sporting Suceava, LPS Botosani si CSMS Iasi, in grupa A; Aerostar Bacau, LPS Piatra Neamt si FC Vaslui, in grupa B. Primele clasate in fiecare grupa vor disputa finala, castigatoarea urmand sa se califice la turneul final.

COMENTARII:

Scrie un comentariu! la "Sporting, gazdă la zonale"

Scrie un comentariu!

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*