Sporting – FCM Dorohoi: 1-0

Sporting a debutat cu dreptul in noul sezon al Ligii a 3-a. Echipa antrenata de Claudiu Sevaciuc s-a impus vineri, pe stadionul Areni, scor 1-0, in fata celor de la Fcm Dorohoi, intr-un meci contand pentru etapa a 2-a.

Gazdele au intrat mai bine in joc si au tras primul semnal de alarma la poarta botosaneana in minutul 2, cand sutul firav a lui Paius a fost retinut de la coltul scurt de catre Rohetki. Trupa lui Vespazian Colban a replicat in minutul 27, dar sutul lui Vrabie a scuturat doar plasa laterala. Sporting a fortat deschiderea scorului pe finalul primei reprize, insa Rohetki s-a opus in doua randuri la incercarile lui Ferariu si pauza consemna 0-0.

Formatia suceveana a dezamortit in cele din urma tabela in minutul 69, cand Buziuc a inscris cu un sut din mijlocul careului, dupa o pasa in spate trimisa de pe partea dreapta. Peste numai cinci minute, gazdele s-au trezit in superioritate numerica, dupa ce Boboc a vazut al doilea cartonas galben pentru o simulare in careu si a fost trimis la vestiare. Centralul clujean Dan Dreve a restabilit insa repede raportul numeric de pe gazon, nou-intratul Ivan primind direct cartonasul rosu dupa o intrare cu piciorul sus la mijlocul terenului.

Sporting Suceava: Hantescu – Kuruc, Ferariu, Hrimiuc, Pantea – Suleru, Stanescu, Filip, Apetri, Paius – Buziuc. Antrenori: Claudiu Sevaciuc si Bogdan Grosu. Dupa pauza au mai intrat: Bagu, Azaharioaiei, Ivan si Lumaicu.

Clasament: 1. Sc Bacau 6p, 2. Otelul II Galati 4p, 3. Csm Moinesti 4p… 6. Sporting Suceava 3p…

COMENTARII:

Scrie un comentariu! la "Sporting – FCM Dorohoi: 1-0"

Scrie un comentariu!

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*