Sporting – Dinamo: 0-6

Sporting Suceava a tras la indigo infrangerea suferita, ieri, in compania celor de la Viitorul Constanta, pierzand astazi, cu acelasi scor de 0-6 (0-2), in fata gruparii Dinamo Bucuresti, in cea de-a doua etapa a turneului semifinal de la Ovidiu, din cadrul Campionatului National pentru juniori republicani B.

Noi am venit sa jucam deschis, nu am vrut sa ne aparam pe doua linii. Astfel se explica poate cele doua infrangeri la scor pe care le-am inregistrat pana acum. Am avut ocazii de gol chiar si in meciul cu Dinamo, dar n-am reusit sa bagam mingea in poarta. Este totusi un alt nivel fata de ce s-a jucat in sezonul regulat si trebuie sa tragem invatamintele de rigoare. Cert este ca nu am avut pregatirea fizica necesara unei asemenea competitii. Cred ca varful nostru de forma a fost atins cu o luna mai devreme. In plus, am cazut si psihic, pentru ca jucatorii nostrii nu au fost invatati sa fie condusi pe tabela si clacheaza dupa primirea a doua goluri”, a spus Ciprian Anton.

Sporting Suceava: Ciotina – Pustiu, Vezeteu, Prichici, Crainiciuc, Gasca, Caeriu, Ioancea, Stefan, Buziuc, Nechitoaia. Pe parcurs au mai intrat: Abeni, Julei, Arotaritei, Cojocariu si Colesniuc.

In celalalt meci al rundei de azi, gazdele de la Viitorul Constanta s-au impus, cu scorul de 1-0, in fata celor de la Lps Pitesti, printr-un gol marcat in minutul 53. In ultimul meci din cadrul turneului semifinal de la Ovidiu, Sporting Suceava va intalni, duminica dimineata, de la ora 9.30, formatia Lps Pitesti.

COMENTARII:

Scrie un comentariu! la "Sporting – Dinamo: 0-6"

Scrie un comentariu!

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*