Sporting – CSM Focșani: 1-0

Sporting si-a luat adio de la publicul sucevean cu o victorie la limita. In ultimul meci programat pe stadionul Areni in actuala editie de campionat a Ligii a 3-a, trupa antrenata de Claudiu Sevaciuc si Bogdan Grosu s-a impus astazi dupa-amiaza, cu scorul de 1-0, in fata celor de la Csm Focsani.

Venita la Suceava cu gandul de a-si vinde scump pielea in tentativa de a evita retrogradarea, gruparea vranceana a inceput mai decisa intalnirea dar a fost tradata de finalizare, acolo unde Milea si Dumitru nu au nimerit tinta in primul sfert de ora al jocului. Oaspetii si-au reglat tirul la jumatatea primei reprize, cand Nistoroiu a executat bine o lovitura libera de la 25 de metri, dar portarul Turita a fost la post si a respins cu dificultate de la radacina barei din dreapta sa. De partea cealalta, “alb-verzii” a replicat prin Azaharioaie si veteranul Gurita, ultimul fiind la doar cativa centimetri de deschiderea scorului in minutul 41, cand a sters transversala cu un sut din jurul punctului cu var de la 11 metri.

Gazdele si-au continuat sarabanda ratarilor in debutul reprizei secunde, cand Azaharioaie si Apetri au irosit cu nonsalanta doua sanse bune la poarta focsaneana. Fara orizont in ofensiva, oaspetii puteau da totusi lovitura pe Areni in minutul 70, cand Turita a fost nevoit sa intervina providential la un sut in diagonala trimis de Nistoroiu. Cea mai mare oportunitatea de gol avea sa fie irosita de acelasi Gurita, care s-a impedicat in minge la o faza in care a scapat singur-singurel cu portarul advers. Sporting avea sa deschida in cele din urma scorul in minutul 78, cand Cainari a scapat la limita offside-ului pe banda stanga, a patruns in careu si a inscris cu un sut pe sub goalkeeperul Bors, stabilind si scorul final la 1-0.

Sporting Suceava a inceput in formula: Turita – Kuruc, Ferariu, Andronic, Pantea – Azaharioaei, Strugariu, Apetri, Cainari, Bagu – Gurita. Pe parcurs au mai intrat: Buziuc, Nechitoaia, Filip si Gasca.

COMENTARII:

Scrie un comentariu! la "Sporting – CSM Focșani: 1-0"

Scrie un comentariu!

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*