Sporting – Bucovina: 2-1

Sporting Suceava s-a impus, cu scorul de 2-1, in meciul amical sustinut astazi dimineata, pe stadionul Areni, in compania viitoarei colege de serie Bucovina Fratautii Noi. Echipa antrenata de Claudiu Sevaciuc a deschis scorul dupa un sfert de ora de joc, cand Filip (foto) a reluat nestingherit cu capul o minge centrata din corner. De partea cealalta, oaspetii au restabilit egalitatea in minutul 33, cand Dutica a inscris cu un sut sec din interiorul careului pentru 1-1 la pauza. “Alb-verzii” au revenit in avantaj la zece minute de la reluarea jocului, cand Buziuc a fost impins in careu, arbitrul Vasile Tacu a dictat penalty si Ferariu a marcat fara emotii de pe punctul cu var de la 11 metri, stabilind totodata si scorul final la 2-1.

Sporting Suceava: Hantescu – Longher, Ferariu, Kuruc, Bagu – Azaharioaie, Filip, Apetri, Paius – Cainari, Buziuc. Pe parcursul reprizei secunde au mai intrat: Oniu, Lumaicu, Cutas si Ivan.

Bucovina Radauti: Prutean – Hutanu, Breniuc, Tatar, Dutica – Gucianu, Pasaila, Zaremba, Stoian – Avramia, Sabie. Au mai intrat: Bujdei, Galan, Alexandru, Viu, Tudose, Hapiuc si antrenorul Burlacu.

Pe parcursul saptamanii viitoare, Sporting Suceava va disputa alte doua jocuri de verificare in compania colegelor de serie Petrotub Roman (miercuri) si Csm Pascani (vineri), ambele in deplasare. Pana la startul Ligii a 3-a, “alb-verzii” mai au programat un amical impotriva prim-divizionarei Gloria Bistrita.

COMENTARII:

Scrie un comentariu! la "Sporting – Bucovina: 2-1"

Scrie un comentariu!

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*