Sporting aşteaptă obiectivul

Sporting Suceava s-a reunit luni, pe stadionul “Areni”, in vederea inceperii pregatirilor pentru noua editie de campionat. Programul echipei in perioada precompetitionala va fi stabilit marti, atunci cand se va hotari si obiectivul echipei in urmatorul sezon.

La primul antrenament al “alb-verzilor” din aceasta vara, sub comanda lui Claudiu Sevaciuc si Bogdan Grosu s-au prezentat majoritatea jucatorilor cu care Sporting a incheiat ultimul campionat. Au absentat motivat doar Turita, Andronic si Prichici.

“Marti vom avea o discutie cu conducerea administrativa si atunci vom sti care este obiectivul echipei si in functie de acesta se va hotari conducerea tehnica, lotul si noua directie in care o va lua Sportingul. In vacanta noi, cei din conducerea tehnica, ne-am intalnit de cateva ori si am incercat sa schitam o lista de jucatori care ne-ar fi utili. Totusi, pana nu stim cum vrea sa abordeze clubul noul campionat nu putem sa facem nici un pas. Asteptam sedinta conducerii pentru a porni la treaba cu lucruri concrete. In mod normal, cantonamentul trebuie programat la o saptamana – o saptamana si jumatate de la reunirea lotului. Cu siguranta va fi un stagiu centralizat de pregatire. Daca se va merge pe un obiectiv mai indraznet vom dori un altfel de cantonament, in care sa lucram la omogenitate, iar daca ne vom baza pe tineri vom insista pe partea de pregatire fizica”, a declarat antrenorul Claudiu Sevaciuc.

Alaturi de componentii clubului Sporting, la antrenamentul de luni a participat si internationalul Dorin Goian.

COMENTARII:

Scrie un comentariu! la "Sporting aşteaptă obiectivul"

Scrie un comentariu!

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*