Sporting – AS Roma: 9-0

Sporting Suceava a inregistrat, astazi, a treia victorie consecutiva din aceasta iarna, dupa ce a surclasat, cu scorul de 9-0, gruparea botosaneana AS Roma, intr-un amical desfasurat pe stadionul din cartierul Itcani.

Vicecampioana de toamna in liga judeteana de peste Siret, gruparea romana a rezistat mai bine de jumatate de repriza in fata forcingului gazdelor, echipa antrenata de Ovidiu Ciobanu reusind sa deschida scorul abia in minutul 30, prin Negru. In ciuda terenului dificil, “alb-verzii” si-au continuat sarjele la poarta oaspetilor, astfel ca, pana la pauza, au mai punctat de doua ori prin Cainari si Negru, care si-a trecut in cont dubla dupa ce a transformat o lovitura de la 11 metri. Desi echipa suceveana a avut la un moment dat chiar si sapte juniori in teren, festivalul de goluri din mocirla de la Itcani a continuat si in repriza secunda. Pana la fluierul final, trupa lui Ovidiu Ciobanu a reusit sa perforeze poarta celor de la AS Roma de inca sase ori prin Cainari (2), Fratea si nou intratii Buziuc, Gasca si Ignatescu (foto), inchizand tabela la scorul de 9-0.

Sporting a inceput in urmatoarea formula: Butnariu,- Fratea, Sevaciuc, Murariu, Pantea, – Bosancu, Nicoara, Cainari, Apetri, – Negru, Pacurari. Au mai intrat: Vitu, Pustiu, Buziuc, Gasca si Ignatescu.

In urmatorul meci de verificare, “alb-verzii” vor intalni duminica, cu incepere de la orele 11.00, pe terenul din Dumbraveni, divizionara a treia Luceafarul Mihai Eminescu, “lanterna rosie” a seriei intai.

COMENTARII:

Scrie un comentariu! la "Sporting – AS Roma: 9-0"

Scrie un comentariu!

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*