Sporting a ratat calificarea

Sporting Suceava a ratat calificarea la Turneul Semifinal de Juniori C, dupa ce a terminat doar pe locul al treilea in cadrul etapei zonale desfasurate in perioada 12-15 iunie la Piatra Neamt.

Chiar daca era considerata favorita la castigarea competitiei de sub Pietricica, prin prisma locului 4 la nivel national obtinut la finalul sezonului trecut, pustii antrenati de Cornel Darman au pierdut un tempo pe drumul spre o noua calificare inca din prima zi a turneului, cand s-au vazut invinsi de gazdele de la Ceahlaul Piatra Neamt, dintr-un gol primit in ultimul minut de joc.

Sporting avea insa sa-si respecte blazonul a doua zi, cand s-a impus cu un categoric 7-0 in fata vecinilor de la LPS Botosani, gratie golurilor marcate de Popadiuc (2), Costan (2), Strugariu, Cerlinca si Vornicu.

Scoasa definitiv din cartile calificarii din cauza rezultatelor indirecte inregistrate in etapa a doua, gruparea suceveana s-a prezentat in ultima zi a turneului cu garnitura secunda, pierzand astfel cu scorul de 1-7 intalnirea de palmares disputata in compania celor de la Politehnica Iasi, golul de onoare al “alb-verzilor” fiind semnat de Costan.

In aceste conditii, cu 8 puncte acumulate si avand avantajul meciurilor directe in fata celor de la Politehnica Iasi, gazdele de la Ceahlaul Piatra Neamt si-au castigat dreptul de a reprezenta nordul Moldovei la Turneul Semifinal al Campionatului National de Juniori C.

Etapa I:
Sporting Suceava – Ceahlaul Piatra Neamt 0-1
Politehnica Iasi – LPS Botosani 2-1

Etapa a II-a:
Sporting Suceava – LPS Botosani 7-0
Ceahlaul Piatra Neamt – Politehnica Iasi 1-0

Etapa a III-a:
Sporting Suceava – Politehnica Iasi 1-7
Ceahlaul Piatra Neamt – LPS Botosani 0-2

1. Ceahlaul Piatra Neamt 3 2 0 1 2-2 8p
2. Politehnica Iasi 3 2 0 1 9-3 8p
3. Sporting Suceava 3 1 0 2 8-8 4p
4. LPS Botosani 3 1 0 2 3-9 4p

COMENTARII:

Scrie un comentariu! la "Sporting a ratat calificarea"

Scrie un comentariu!

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*