Sporting a părăsit Cupa

Sporting Suceava a parasit Cupa Romaniei, dupa ce pierdut astazi, in reprizele de prelungire, cu scorul de 1-3, pe terenul vecinilor de la Fcm Dorohoi, intr-o partida contand pentru turul al 3-a al competitiei.

Echipa antrenata de Claudiu Sevaciuc a inceput perfect intalnirea de peste Siret, reusind sa deschida scorul la o jumatate de ora de la fluierul de start, cand Apetri a transformat o lovitura de pedeapsa acordata in urma unui fault comis de Rohetki asupra lui Buziuc. “Alb-verzii” si-au facut insa singuri viata grea, dupa ce Oniu a incasat doua cartonase galbene in decurs de numai sapte minute si a fost nevoit sa paraseasca terenul inca din minutul 35. Pe fondul superitatii numerice, gazdele au restabilit egalitatea cu cinci minute inainte de pauza prin Paval, care a frunctificat cu gol o centrare de pe partea stanga trimisa de Sandu. De partea cealalta, Sporting putea reveni in avantaj in ultimul minut al partii intai, dar Cainari a nimerit bara dupa o suita de driblinguri prin defensiva adversa. Oaspetii aveau sa trimita mingea in plasa la jumatatea reprizei secunde, dar reusita nou-intratului Bagu a fost anulata pe motiv de offiside de centralul bacauan Emil Voicu si cele doua formatii urmau sa-si dispute calificarea in prelungiri.

Trupa lui Sevaciuc a cedat insa in cel de-al patrulea minut suplimentar, cand Porfireanu a trimis echipa botosaneana in avantaj, dupa ce a inscris pe sub portarul Hantescu la o invalmaseala in careul advers. Gazdele si-au consfiintit calificarea in minutul 112, cand Pantea a faultat in careu, arbitrul a indicat punctul cu var de la 11 metri si Bordeianu a inchis tabela de marcaj la scorul de 3-1 pentru Fcm Dorohoi.

Sporting Suceava: Hantescu – Kuruc, Ferariu, Filip, Pantea – Azaharioaie, Apetri, Cainari, Oniu – Gurita, Buziuc. Antrenori: Claudiu Sevaciuc si Bogdan Grosu. Au mai intrat: Bagu, Paius, Strugariu si Nechitoaia.

COMENTARII:

Scrie un comentariu! la "Sporting a părăsit Cupa"

Scrie un comentariu!

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*