Sporting a câştigat Seria I

Sporting Suceava si-a asigurat si din punct de vedere matematic prima pozitie in clasamentul final al Seriei I din cadrul Campionatului National de Juniori Republicani B. Desi a pierdut duminica, cu scorul de 1-3, pe terenul celor de la LPS Iasi, datorita rezultatelor indirecte, echipa lui Ciprian Anton a ramas cu un avans de sase puncte in fruntea seriei, inaintea ultimei etape din cadrul sezonului regulat.

Conducerea tehnica a “alb-verzilor” a decis sa abordeze jocul din Copou cu garnitura a doua, o parte dintre titulari fiind menajati pentru turneul semifinal, acolo unde, conform regulamentului de imperechere a echipelor, Sporting are toate sansele sa dea piept cu trei dintre urmatoarele grupari: Viitorul Constanta, Dinamo Bucuresti, Rapid Bucuresti, Lps Pitesti sau Petrolul Ploiesti.

Noi am inaintat catre federatie o oferta pentru organizarea turneului semifinal la Suceava si suntem increzatori ca vom avea castig de cauza, un raspuns oficial in acest sens urmand sa primim miercurea viitoare, dupa incheierea sezonului regulat”, a precizat Ciprian Anton.

In primul meci din Copou, grupa de juniori A de la Sporting Suceava a ramas in prima jumatate a ierarhiei Seriei I, dupa ce a remizat in fieful celor de la LPS Iasi, scor 1-1, la finele unui joc in care oaspetii au deschis scorul printr-un gol semnat de Bagu in prima repriza.

Grupele de la LPS Suceava au iesit neinvinse din dubla confruntare, disputata duminica, pe stadionul “1 Mai” din Itcani, in compania rivalilor traditionali de la FC Botosani. Astfel, in primul joc al zilei, formatia de juniori A, condusa de pe banca de Ovidiu Murariu, a ajuns la cea de-a treia victorie consecutiva pe acest final de sezon, dupa ce s-a impus, in fata gruparii de peste Siret, cu scorul de 3-1, gratie golurilor semnate de Patras si Neamtu, ultimul fiind autorul unei duble. In confruntarea juniorilor B, desi nu a putut conta pe aportul a 12 titulari, chemati la selectionata suceveana under 16, trupa incropita de Ovidiu Caldarus a remizat in compania botosanenilor, scor 2-2, la finalul unui joc in care gazdele au condus in doua randuri pe tabela, prin golurile marcate de Vezeteu si Viu.

Juniori A – rezultatele etapei a 29-a:
ACS Ceahlaul – LPS Bacau 0-1
CSS Botosani – Politehnica Iasi 2-2
FC Vaslui – CSS Targu Neamt 6-1
LPS Botosani – FC Ceahlaul 5-2
LPS Roman – Noua Generatie Iasi 3-2
LPS Suceava – FC Botosani 3-1
LPS Iasi – Sporting Suceava 1-1
LPS Piatra Neamt a stat.

Juniori B – rezultatele etapei a 29-a:
ACS Ceahlaul – LPS Bacau 0-1
CSS Botosani – Politehnica Iasi 2-1
FC Vaslui – CSS Targu Neamt 0-1
LPS Botosani – FC Ceahlaul 2-2
LPS Roman – Noua Generatie Iasi 3-1
LPS Suceava – FC Botosani 2-2
LPS Iasi – Sporting Suceava 3-1
LPS Piatra Neamt a stat.

In utima runda a sezonului regulat, Sporting va primi duminica, la Itcani, vizita gruparii ACS Ceahlaul Piatra Neamt, in vreme ce LPS Suceava va incheia campionatul in fieful celor de la LPS Bacau.

Arată mai multe

Articole pe aceeași temă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Te-ar mai putea interesa
Close