Sporting a câştigat la Neamţ

Sporting Suceava a bifat, astazi, a doua victorie consecutiva de la startul pregatirilor de iarna. Echipa antrenata de Ovidiu Ciobanu s-a impus, cu scorul de 2-1, in fata divizionarei a treia Ceahlaul Piatra Neamt, intr-un meci amical desfasurat pe terenul sintetic din cadrul complexului de sub Pietricica.

Desi s-au prezentat la meci cu doua absente importante in avanposturi, atacantii Dan Crisu si Mircea Negru fiind lasati acasa, “alb-verzii” au deschis scorul inca din minutul 10, cand Pantea a centrat de pe partea stanga si Cainari a trimis mingea in plasa nemteana cu un voleu din preajma punctului cu var de la 11 metri.

Contrar cursului jocului, Ceahlaul II a reusit sa restabileasca egalitatea in minutul 70, dupa o neintelegere a defensivei sucevene. Sporting nu predat insa armele sub Pietricica, astfel ca, peste 10 minute, nou-intratul Vitu a adus victoria oaspetilor, dupa ce a finalizat cu capul o centrare trimisa de acelasi Cainari (foto).

Sporting a inceput partida cu urmatoarea formula: Butnariu – Pantea, Sevaciuc, Murariu, Fratea – Gliga, Nicoara, Apetri, Bosancu – Cainari, Gurita. Pe parcurs au mai intrat: Pacurari, Cerlinca, Vitu si Ignatescu.

“Alb-verzii” isi vor continua pregatirea de iarna in compania botosanenilor de la AS Roma, grupare pe care o vor intalni-o vineri, cu incepere de la orele 15.00, pe stadionul “1 Mai” din cartierul Itcani.

Foto: Alex Drăgan

COMENTARII:

Scrie un comentariu! la "Sporting a câştigat la Neamţ"

Scrie un comentariu!

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*