Sport Style, amical de gală

Atmosfera de sarbatoare la noua baza sportiva din comuna Ciprian Porumbescu, acolo unde, sambata dupa-amiaza, gazdele de la Sport Style au jucat in compania formatiei AS Armata Miercurea Ciuc, intr-un amical dotat cu Cupa “Crai Nou”.

La final, trofeul pus la bataie a ajuns in vitrina gruparii hargitene, care s-a impus in fata gazdelor cu un spectaculos 5-3. Veniti cu tot contingentul la Suceava, in formula de start regasindu-se inclusiv doua cadre militare reintoarse recent din Afganistan, echipa armatei din Miercurea Ciuc a dominat prima repriza, intrand la pauza cu un avantaj de patru goluri. De partea cealalta, formatia celor de la Sport Style, condusa de pe banca de Tibi Ungureanu, a replicat in debutul reprizei secunde, cand a punctat de trei ori consecutiv prin Marian Bondar si Alexandru “Lulus“ Niculae. In ultimele minute, ciucanii au beneficiat de doua penaltyuri dictate de centralul Sergiu Iliuta. Au transformat unul si a inchis meciul la 5-3.

Pe langa cele doua cupe, organizatorii au acordat si doua diplome speciale: Marian Bondar (Sport Style) a castigat titlul de cel mai bun jucator al meciului, in vreme ce George Dospinescu (ASA Armata Miercurea Ciuc) a fost ales cel mai bun portar.

Meciul de sambata a fost printre ultimele repetitii pe care cei de la Sport Style le-au efectuat inaintea debutului in viitorului sezon din fotbalului judetean. La “botez”, noua echipa de fotbal de la Ciprian Porumbescu va primi duminica, 25 august,  cu incepere de la ora 13.00, vizita vecinilor de la Victoria Paltinoasa, intr-un joc contand pentru primul tur din cadrul fazei judetene a Cupei Romaniei. O saptamana mai tarziu, pe 1 septembrie, cele doua formatii se vor intalni din nou, pe acelasi teren, de aceasta data intr-un joc din prima etapa a Ligii a V-a – Seria I.

COMENTARII:

Scrie un comentariu! la "Sport Style, amical de gală"

Scrie un comentariu!

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*